Επικές ατάκες Μίλερ για Χάαλαντ!

Θα «τάιζε» ασίστ τον Έρλινγκ Χάαλαντ αν γίνονταν συμπαίκτες στη Μπάγερν; Ο Τόμας Μίλερ απάντησε με απίθανη ατάκα σε συνέντευξη του στη «Bild».

Όσο φειδωλός είναι στις αντιδράσεις και τους πανηγυρισμούς του στο χορτάρι, άλλο τόσο απολαυστικός είναι στις συνεντεύξεις που δίνει κατά καιρούς και τις ατάκες του. Ο «εξωγηπεδικός» Τόμας Μίλερ... ξαναχτύπησε, απαντώντας με περίσσεια χιούμορ σε ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στη «Bild» σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μπάγερν Μονάχου.

Πώς

θα αντιμετώπιζε ο κατεξοχήν δημιουργός των Βαυαρών τη συνύπαρξή του με το νορβηγικό «θωρηκτό»; Θα τον «τάιζε» με ασίστ, όπως κάνει εδώ και μια επταετία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι; Ο ηγέτης των πρωταθλητών Γερμανίας απάντησε λιτά, αλλά με νόημα:

«Προτιμώ να ταΐζω τα άλογα και τα κουνέλια μου», είπε χαρακτηριστικά ο Μίλερ, αντικρούοντας, μάλλον, όποιες φήμες υπάρχουν για μεταγραφή του 21χρονου στράικερ στους Βαυαρούς. Όσο για τα κατοικίδιά του, ο 32χρονο επιθετικός είναι γνωστό πως λατρεύει τα άλογα και γενικά τα ζώα, έχοντας, μάλιστα, τη δική του φάρμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα