Επιστροφή στο Γέρι και τα νεότερα με Μιχαΐλοφ!

Σε ρυθμούς Ανόρθωσης κινούνται στην Ομόνοια για το ντέρμπι που έχουν μπροστά τους την ερχόμενη Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Πέτεφ επιστρέφουν στο Γέρι και στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό που δόθηκε από τον Βούλγαρο τεχνικό, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται σε καθημερινή βάση μέχρι την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου.

Από το ντέρμπι, ο Πέτεφ δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο με κάρτες Μαδούρο, ενώ αβέβαιη είναι η συμμετοχή του Κανού

στην αποστολή, ο οποίος, ναι μεν ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος, όμως τις επόμενες μέρες θα διαφανεί αν προλαβαίνει ή όχι.

Τώρα όσον αφορά τον Μιχαΐλοφ, οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό και όπως στην περίπτωση του Κανού έτσι και στου Βούλγαρου τερματοφύλακα, οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές, για τον χρόνο που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο Θεόφιλους Σόλομον έχει τεθεί στη διάθεση του τεχνικού τιμ, είναι νωρίς όμως ν' αποφασίσει ο Πέτεφ για το αν θα τον συμπεριλάβει ή όχι στην αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα