Επιβεβαίωση Μαργκάσα για Παναγή!

Ο Παναγή παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα για τη χρονιά, στην κορυφαία εντεκάδα της σεζόν. Ο Κύπριος πορτιέρο από το Μάμμαρι, παίρνει αυτό που του αξίζει, δούλεψε σκληρά αυτή τη χρονιά και επιθυμία του είναι να πανηγυρίσει το κύπελλο με την Ομόνοια την ερχόμενη Τετάρτη στο Τσίρειο.

"Έχουμε μπροστά μας τον τελικό κυπέλλου, αν καταφέρουμε να πάρουμε έναν τίτλο, θα είναι πετυχημένη χρονιά. Θεωρώ ότι ο τελικός κυπέλλου της Τετάρτης θα κρίνει αρκετά για τη συνέχεια. Όλοι στην ομάδα θέλουμε πολύ τον τίτλο, νιώθω ωραία αυτή την περίοδο".

Ο Κωνσταντίνος Παναγή

είναι ευτυχισμένος στην Ομόνοια και το δείχνει, καθημερινά ακούει εγκωμιαστικά σχόλια τόσο για το ήθος του ως ποδοσφαιριστής όσο και για τις επιδόσεις του. Αδιαμφισβήτητα ο «ιπτάμενος» Παναγή έχει όλο το μέλλον μπροστά του, το ταλέντο του… ξεχειλίζει και είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται.

Σε παλιές του δηλώσεις ο συμπαίκτης του Ρενάτο Μαργκάσα, είπε χαρακτηριστικά ότι τον φωνάζει Κουρτουά στις προπονήσεις γιατί είναι ψηλός, έχει μακριά χέρια και έχει τρομερές ικανότητες... Ένα χρόνο αργότερα ο Μαργκάσα επιβεβαιώνεται πλήρως.

Keywords
Τυχαία Θέματα