Επ.Μαλά: Ο Αναστασιάδης εξαγγέλλει απόφαση του 2007

Ανακοίνωση εξέδωσε το εκλογικό επιτελείο Σταύρου Μαλά σχετικά με τις εξαγγελίες Νίκου Αναστασιάδη.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Νίκος Αναστασιάδης: ξαναδεσμεύεται.

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη, παρά τις «δεσμεύσεις» της, κούρεψε τους καταθέτες και επί 5 χρόνια τους κορόιδευε. Σήμερα, «δεσμεύεται» για αποζημίωση των κουρεμένων καταθετών. Όλοι μπορούν να αντιληφθούν τι θα ακολουθήσει. Ακόμα ένας εμπαιγμός, τόσο των κουρεμένων καταθετών

όσο και της κοινωνίας στο σύνολό της. Ο Σταύρος Μαλάς δεν πρόκειται να ακολουθήσει μια πολιτική πλειοδοσίας οικονομικών εξαγγελιών. Οι προτάσεις που θα καταθέσει θα είναι τεκμηριωμένες, κοστολογημένες και στη βάση της μη κοινωνικοποίησης των ζημιών που επέφερε η τραπεζική κρίση. Αυτό επιβάλλει η πολιτική αξιοπιστία και ο σεβασμός τους πολίτες.

Νίκος Αναστασιάδης: εξαγγέλλει απόφαση του 2007

Ο Νίκος Αναστασιάδης εξήγγειλε χθες τη διαγραφή οφειλών ύψους 19.5 εκατομμυρίων ευρώ προς το ΦΠΑ, για τα ποδοσφαιρικά σωματεία. Του διέφυγαν μόνο δύο μικρές λεπτομέρειες:

Η διαγραφή αφορά οφειλές στον φόρο εισοδήματος και όχι στο ΦΠΑ.

Η διαγραφή ήταν αντικείμενο γραπτής συμφωνίας το 2007 μεταξύ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και της τότε κυβέρνησης.

Ακόμα μια άνευ περιεχομένου εξαγγελία. Η απερχόμενη κυβέρνηση, στο μόνο που είναι συνεπής, είναι στην προχειρότητα και την αναξιοπιστία.

Keywords
Τυχαία Θέματα