Έρχεται το επόμενο «πακέτο» αποχωρήσεων

Για λίγες, αλλά δυνατές προσθήκες μίλησε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο από το ρόστερ της ΑΕΛ θα υπάρξουν και αφαιρέσεις.

Ήδη έχει ανακοινωθεί επίσημα η αποχώρηση των Αντνάν Αγκάνοβιτς και Ρούμπεν Χουράδο, ενώ κατά τα φαινόμενα άλλοι δύο ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν για το λεμεσιανό σύλλογο.

Αμφότεροι αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή. Ο πρώτος είναι ο Νιλς Τεϊσέιρα και ο δεύτερος ο Μπόρις Γκοντάλ, οι οποίοι έχουν απορρίψει την πρόταση για «ψαλίδι» στις απολαβές τους και οδηγούνται

στην πόρτα εξόδου του.

Επειδή και οι δύο διατηρούν συμβόλαιο και για την ερχόμενη σεζόν, θα υπάρξει κύκλος διαπραγματεύσεων για την εξεύρεση της χρυσής τομής, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους με την ΑΕΛ.

Προς την κατεύθυνση αυτή συμβάλλει και η αγωνιστική παρουσία των δύο παικτών στη λήξασα περίοδο, καθώς αμφότεροι μέτρησαν μονοψήφιο αριθμό συμμετοχών, με αποτέλεσμα το κενό τους να μην θεωρείται δυσαναπλήρωτο.

Στον αντίποδα, οι Αντρέ Τεϊσέιρα, Σλόμπονταν Μεντόγεβιτς και Γκέβοργκ Γκαζαριάν εμφανίζονται πολύ πιο διαλλακτικοί και κατά πάσα πιθανότητα θα υπογράψουν επεκτάσεις συμβολαίων με μειωμένες απολαβές.

Keywords
Τυχαία Θέματα