Έρευνα: Κοινωνική ενσωμάτωση ατόμων με αναπηρία στον εργασιακό χώρο

Στο Ευρωπαϊκό έργο EFE: Equality Future in Europe με την συμμετοχή της Eurosuccess Consulting, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, για την κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρία που απασχολούνται σε διάφορους οργανισμούς.

Το έργο EFE: Equality Future in Europe

επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία στο χώρο εργασίας και ενθαρρύνει την ισότητα και την καινοτομία στην εκπαίδευση. Προωθεί δεξιότητες και εργαλεία εργασίας για την επιτυχή κατάρτιση και συνεργασία μεταξύ των ατόμων με αναπηρία και του προσωπικού σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ και αποτελεί μια στρατηγική συνεργασία μεταξύ πέντε εταίρων-χωρών από Κύπρο, Ρουμανία, Ελλάδα, Πολωνία και Ιταλία. Το ευρωπαϊκό έργο έχει ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη του 2020 και έχει διάρκεια δύο χρόνια.

Τα παραδοτέα του έργου:

Βιβλίο οδηγιών καλών πρακτικών που προωθούν την ένταξη ατόμων με αναπηρία στον χώρο εργασίαςWork Days Kit με εκπαιδευτικό υλικό που θα παρέχει στους οργανισμούς, στο προσωπικό και στα άτομα με αναπηρία τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος, ευνοϊκού για τα άτομα με αναπηρίαΠλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης με εκπαιδευτικό υλικό και πόρουςΔιαδικτυακά εργαλεία που θα διασφαλίσουν τον προσδιορισμό και τη διάγνωση των απαιτούμενων ικανοτήτων και δεξιοτήτων των εργαζομένων με αναπηρία

Θέλουμε να ακούσουμε από εσάς!

Στο παρόν στάδιο, η Eurosuccess Consulting διεξάγει τρεις σύντομες διαδικτυακές έρευνες που απευθύνονται σε:

Επιχειρηματίες/διευθυντικά στελέχη ιδιωτικών και δημόσιων οργανισμών (1η έρευνα)Προσωπικό (εκπαιδευτές/καθοδηγητές/υπαλλήλους) ιδιωτικών και δημόσιων οργανισμών που εργάζονται με άτομα με αναπηρία (2η έρευνα)Εργαζόμενους με αναπηρία που απασχολούνται σε ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς (3η έρευνα)

Προσκαλούμε τις πιο πάνω ομάδες να συμμετάσχουν στις εν λόγω διαδικτυακές έρευνες και να προσδιορίσουν τις προσδοκίες, εμπειρίες και ανάγκες που βιώνουν στην εργασία τους με άτομα με αναπηρία, καθώς και τις εμπειρίες και ανάγκες που βιώνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με αναπηρία στον χώρο που απασχολούνται! Τα αποτελέσματα θα υποστηρίξουν τη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού που θα παρέχει τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος, ευνοϊκού για άτομα με αναπηρία.

Ο συμβουλευτικός οργανισμός Eurosuccess Consulting πρόκειται να υποστηρίξει τηλεφωνικά οποιονδήποτε εργαζόμενο αδυνατεί να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο διαδικτυακά!

Ακολουθείστε την σελίδα του έργου στο Facebook για να μάθετε περισσότερα!

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο EFE, παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με την Eurosuccess Consulting στο τηλέφωνο 22 420 110 ή όπως επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.eurosc.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έρευνα, Κοινωνική,erevna, koinoniki