Έρικσεν για το μέλλον του

Ο Κρίστιαν Έρικσεν παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι σκέφτεται να φύγει μέσα στο καλοκαίρι από την Τότεναμ, προκειμένου να δοκιμάσει «κάτι καινούριο».

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «πετεινούς», φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Δανός διεθνής εντάχθηκε το 2013 στο δυναμικό των «σπερς», προερχόμενος από τον Άγιαξ, και πλέον, με δηλώσεις του σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, καθώς αυτό το διάστημα έχει υποχρεώσεις

με την εθνική ομάδα, τόνισε ότι είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο.

«Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε ένα σημείο στην καριέρα μου, όπου ίσως θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούριο» υπογράμμισε ο Έρικσεν, σύμφωνα με δηλώσεις του που δημοσιεύει η "Ekstrabladet", και συνέχισε: «Τρέφω τον μεγαλύτερο και βαθύτερο σεβασμό για όλα όσα συνέβησαν στην Τότεναμ, δεν θα είμαι αρνητικός, αλλά επίσης έχω πει ότι θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο».

Ο Έρικσεν ελπίζει ότι το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατόν μέσα στο φετινό καλοκαίρι, ωστόσο δεν έχει αποκλείσει εντελώς το να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Τότεναμ. «Ελπίζω ότι θα υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα στη διάρκεια του καλοκαιριού» είπε και συνέχισε: «Αυτό είναι το σχέδιο. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις πότε έρχεται ένα ξεκαθάρισμα. Μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε. Όλοι το θέλουν, το καλύτερο είναι να γίνει το συντομότερο δυνατόν, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πράγματα παίρνουν χρόνο. Αυτό εξαρτάται από τον (σ.σ. πρόεδρο της Τότεναμ) Ντάνιελ Λέβι και πρέπει να έρθει ένας άλλος σύλλογος. Ή θα πρέπει να καθίσω στο τραπέζι και να διαπραγματευτώ ένα νέο συμβόλαιο. Δεν μπορείς ο ίδιος να ορίσεις μια ημερομηνία».

Εάν τελικά ο Έρικσεν αποχωρήσει από την Τότεναμ μέσα στο καλοκαίρι, επιμένει ότι αυτό θα γίνει μόνο για ένα σύλλογο που θα του δώσει τη δυνατότητα να κάνει ένα «βήμα προς τα πάνω», όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. «Δεν υπάρχουν πολλά σημεία, τα οποία δεν ικανοποιεί η Τότεναμ. Εάν πρέπει να φύγω, τότε ελπίζω ότι θα είναι ένα βήμα προς τα πάνω» τόνισε, για να καταλήξει: «(Η Ρεάλ Μαδρίτης) είναι ένα βήμα προς τα πάνω. Αλλά αυτό απαιτεί οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης να πάρουν τηλέφωνο την Τότεναμ και να πουν ότι με θέλουν. Και δεν το έχουν κάνει ακόμη, απ' όσο ξέρω. Είναι δύσκολο. Εξαρτάται από τις δυνατότητες. Εάν δεν προκύψει κάτι που να είναι πιο συναρπαστικό, γιατί να μη μείνω στην Τότεναμ;».

Keywords
Τυχαία Θέματα