Έριξε «τεσσάρα» στην ΑΕΚ και πλησιάζει απειλητικά ο Άρης!

Ο Άρης πανηγύρισε σήμερα την πρώτη του φετινή νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, της οποίας επικράτησε με 4-0 στο «Αλφαμέγα», στο μεγάλο ντέρμπι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική των play-off του Πρωταθλήματος Cyta

Ο Άρης πήρε νωρίς το προβάδισμα με τον Κακόριν να αξιοποιεί την ασίστ του Μπαμπίκα και με ένα

πλασέ εντός περιοχής έγραψε το 1-0 στο 10ο λεπτό του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο γκολ στο 37’ με τον Μπαμπίκα, ο οποίος ωστόσο στη συνέχεια υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ με το 1-0 να παραμένει μέχρι την ανάπαυλα.

Η ΑΕΚ είχε κι αυτή κάποιες καλές στιγμές με τους Άλτμαν και Γκαρσία στο 39’ και 42’ αντίστοιχα, χωρίς όμως να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Βανά Άλβες. 

Αν και φαινόταν πως οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με περισσότερη διάθεση στο δεύτερο μέρος, ο Άρης στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια διπλασίασε το προβάδισμά του στο 57’ με τον Γκομίς, έπειτα από κάθετη ασίστ του Κακόριν. 

Το 3-0 για το λεμεσιανό σύλλογο έγραψε ο Μπαμπίκα με μια φοβερή ενέργεια στο 74’ καθώς έκανε το σπριντ παίρνοντας τη μπάλα πίσω από το κέντρο και αφού πέρασε όλους τους αντιπάλους, συμπεριλαμβανομένου και του Πίριτς, πλάσαρε ψύχραιμα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Σπιλέφσκι διαμόρφωσε ο Μαγιαμπέλα με ένα δυνατό σουτ στο 89'. 

Πλέον η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έπιασε τους Λαρνακείς στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τις δύο ομάδες βρίσκονται στους 57 βαθμούς, και το -4 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Όλτρα η οποία με διπλό σήμερα θα μπορούσε να είχε μειώσει την απόσταση από την κορυφή στο -1.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έριξε, ΑΕΚ, Άρης,erixe, aek, aris