Ερντογάν: Θα βγάλουμε τα μάτια σε όσους εποφθαλμιούν τα εδάφη μας

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην 1η επέτειο από την επιχείρηση ‘Κλάδος Ελαίας’ στη Συρία.

Όπως μεταδίδει η ανταποκριτρια του Sigmalive στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη, ο Τούρκος πρόεδρος προειδοποίησε ότι κανένας δεν θα διχάσει και δεν θα διαμελίσει το τουρκικό έθνος, ενώ προειδοποίησε ότι ‘θα βγάλει τα μάτια σε όσους εποφθαλμιούν τα εδάφη της Τουρκίας’.

Όπως είπε, η Τουρκία και το τουρκικό έθνος έχει γίνει στόχος εξωτερικών στόχων και

γι’ αυτό με κάθε ευκαιρία την ψέγουν για την Συρία, το Ιράκ, ακόμη και την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο. «Δεν θα μπορέσετε να μας διχάσετε, δεν θα μπορέσετε μας διαμελίσετε. Ας γνωρίζουν όσοι εποφθαλμιούν τα εδάφη μας, ότι θα τους βγάλουμε τα μάτια. Θα σταθούμε όρθιοι. Το ζήτημα δεν είναι ούτε η Συρία, το ζήτημα δεν είναι ούτε το Ιράκ. Το ζήτημα δεν είναι ούτε η ανατολική Μεσόγειος, ούτε το Αιγαίο. Τα αδέλφια μου στο Όρντου γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ζήτημα είναι η ίδια η Τουρκία και το τουρκικό έθνος», είπε ξεσηκώνοντας το πλήθος που τον άκουγε σήμερα στο Όρντου της Μαύρης Θάλασσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα