Εξοικονόμησε χρόνο, αγόρασε όλα τα σχολικά από την Jinius

Το Jinius Marketplace είναι η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που έρχεται να ταράξει τα νερά στην κυπριακή αγορά.

Πρόκειται για ένα φρέσκο και καινοτόμο marketplace όπου θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, από μόδα και τεχνολογία μέχρι λευκές συσκευές, μικροσυσκευές, καλλυντικά, γραφική ύλη και παιχνίδια. Ήδη φιλοξενεί εκατοντάδες γνωστά brands και περισσότερα από 150.000 προϊόντα!

Είναι η ιδανική λύση για όσους ετοιμάζονται για τη νέα

σχολική χρονιά, αφού όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη βρίσκονται συγκεντρωμένα σε ένα σημείο. Το καλύτερο; Μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα από διάφορα καταστήματα σε όλη την Κύπρο και να τα πληρώσετε όλα με ένα μόνο checkout, για να φτάσουν γρήγορα και εύκολα στην πόρτα σας.

Αυτό που κάνει το Jinius να ξεχωρίζει είναι τα μοναδικά του πλεονεκτήματα. Προσφέρει γρήγορη και δωρεάν αποστολή για όλα τα προϊόντα απ’ όσα καταστήματα κι αν παραγγείλετε χωρίς να ξοδεύετε τον πολύτιμο χρόνο σας στον δρόμο! Κάνει τις αγορές σας πιο γρήγορες και ευχάριστες, ενώ η δυνατότητα δωρεάν επιστροφών σας επιτρέπει να ψωνίζετε χωρίς άγχος! Επιπλέον, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, κερδίζετε 5 βαθμούς ανταμοιβής για κάθε ευρώ που ξοδεύετε.

Με λίγα λόγια, το Jinius Marketplace κάνει τις αγορές σας πιο εύκολες και ευχάριστες, προσφέροντάς σας μια αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών. Αξιοποιήστε τα μοναδικά προνόμιά του και απολαύστε τις αγορές σας όπως ποτέ πριν!

Keywords
Τυχαία Θέματα