Φαν ντε Χαάγκ: «Φανήκαμε και τυχεροί»

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του ο Μίτσελ Φαν ντε Χααγκ ο οποίος τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του αν και κάτω από πίεση καταφέρνουν να κερδίζουν.

«Είμαι ευχαριστημένος επειδή είμαστε στην εξάδα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές γιατί εδώ και δυο βδομάδες είναι κάτω από πίεση. Η ομάδα κόντρα στην ΑΕΛ έδειξε χαρακτήρα στο κύπελλο και θα τα δώσουμε όλα στο δεύτερο παιχνίδι. Η Σαλαμίνα ήταν καλή στο πρώτο 25λεπτο μπορούσε να σκοράρει. Παρόλα αυτά προετοιμάσαμε την ομάδα μας, φανήκαμε και τυχεροί

απέναντι σε γρήγορους επιθετικούς. Το δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε και βάλαμε γκολ, μετά η Νέα Σαλαμίνα μείωσε και εκεί που ρίσκαρε σκοράραμε στις αντεπιθέσεις» είπε ο Ολλανδός τεχνικός.Από την άλλη ο τεχνικός της Σαλαμίνας, Νίκος Παναγιώτου δήλωσε ότι η ομάδα του έχει δύσκολο δρόμο να διαβεί.«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ερμή. Μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, βρεθήκαμε να χάνουμε μετά από ένα παιδαριώδες λάθος. Δώσαμε δύο γκολ πολύ εύκολα στον αντίπαλο. Εκεί που μπήκε η ομάδα να παλέψει δώσαμε ακόμα ένα γκολ στον αντίπαλο που μπορούσε να σημειώσει κι άλλα γκολ. Πρέπει να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές ότι πληρώνουμε τα λάθη μας ενώ δεν εκμεταλλευόμαστε τα λάθη του αντιπάλου. Έχουμε να διαβούμε ένα δύσκολο δρόμο, αλλά θα το κάνουμε με αξιοπρέπεια και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα