Φανιέρος για όλα…

Ο Πρόεδρος του Ερμή μίλησε στο sigmalive για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η διοίκηση του Ερμή το πρωί της Τρίτης εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία διαψεύδει και επιβεβαιώνει δημοσιεύματα που αφορούν τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Το www.sigmalive.com επικοινώνησε με τον Πρόεδρο

του Συλλόγου προκειμένου να προχωρήσει ένα βήμα πάρα πέρα και να γίνει πιο διαφωτιστικός. Ο Λούκας Φανιέρος το έκανε και σας παραθέτουμε τι ανέφερε στην ιστοσελίδα μας.

Για την αυριανή Συνέλευση της ΚΟΠ: «Ευελπιστούμε να προχωρήσει το θέμα και του χρόνου να συμμετέχουν 14 ομάδες στο πρωτάθλημα. Ο Ερμής πρωτοστάτησε στην αύξηση, αφού πιστεύουμε ότι θα επωφεληθούν τα Σωματεία και κατ’ επέκταση το ποδόσφαιρο. Αύριο θα πάμε στη Συνέλευση να ψηφίσουμε την αύξηση των ομάδων».

Για τη σημερινή ανακοίνωση της διοίκησης: «Μας ενόχλησαν κάποια δημοσιεύματα, τα οποία μόνο κακό δημιουργούν στην ομάδα. Η ανακοίνωση εκδόθηκε για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Σωματείου. Τις τελευταίες ώρες γράφτηκε ότι ο Απόστολος Μακρίδης έκλεισε στον Ερμή για του χρόνου και μάλιστα κάνει τις μετεγγραφές. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Η ομάδα έχει προπονητή και είναι ο Γιάννης Οκκάς. Δεν έκλεισε κανένας. Αν προκύψει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα γίνει στο τέλος της περιόδου. Θα μιλήσουμε πρώτα με τον Οκκά».

Για τον Εβάντρο Ρονγκάτο: «Ο κάθε καλός ποδοσφαιριστής, του οποίου το κασέ κινείται στα οικονομικά πλαίσια του Ερμή, ενδιαφέρει. Ο Ρονγκάτο προτάθηκε και μεταφέρθηκε στη διοίκηση, η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην ομάδα. Δεν έκλεισε. Το θέμα θα το συζητήσουμε σε μεταγενέστερο στάδιο»

Για τον Ονίλο: «Ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα ευχαριστημένος στην ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει. Ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Ερυθρό Αστέρας. Εκεί ανήκει ο Ονίλο. Τις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε με την ομάδα της Σερβίας και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον παίκτη.

Για το παιγνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: « Το παιγνίδι είναι δύσκολο, αλλά θα πάμε στη Λευκωσία για να κάνουμε το παιγνίδι μας. Όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες, θα τις κυνηγήσουμε. Τα επόμενα παιγνίδια θα είναι κριτήριο παραμονής και για κάποιους ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν να μείνουν μαζί μας»

Για την προσφυγή σε βάρος ΑΕΛ: «Παραχωρήσαμε τον Τακμπατζουμί στην ΑΕΛ το προηγούμενο καλοκαίρι με συγκεκριμένους όρους, αλλά αγνοήθηκαν. Ο Ερμής απαιτεί την εξόφληση του ποδοσφαιριστή».

Keywords
Τυχαία Θέματα