Φανούριος για Ανόρθωση και Μάγκλιτσα

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη του Σωφρόνη Αυγουστή για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Δόξα, ρωτήθηκε ο Φανούριος Κωνσταντίνου αν υπάρχει κάποια εξέλιξη για το αίτημα της ομάδας για κάθοδο ξένων διαιτητών, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και την απόφαση της Ανόρθωσης για στήριξη στους Κύπριους. 

«Ακόμη δεν υπάρχει εξέλιξη από την Ομοσπονδία, ακόμη χθες ήρθαν από το Βέλγιο. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα της οποιασδήποτε ομάδας να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο. Δεν έχουμε δικαίωμα να σχολιάσουμε. Εμείς πράξαμε αυτό που θεωρήσαμε σωστό αντιλαμβανόμενοι τον παλμό από τις υπόλοιπες

ομάδες και προχωρήσαμε στην επιστολή που στείλαμε στην ΚΟΠ. Αν δεν βρεθεί άκρη δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να σεβαστούμε την απόφαση»».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν υπάρχει θέμα επιστροφής του Άντον Μάγκλιτσα

«Έχει συμβόλαιο για ακόμα ενάμιση χρόνο. Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής ούτε ένα στο εκατομμύριο. Σαφώς και έχει δυνατούς δεσμούς με τον σύλλογο, ήρθε νεαρός και έφυγε άντρας και καταξιωμένος. Έχει εξωπραγματικό συμβόλαιο όχι μόνο για τον Απόλλωνα, αλλά και για την Ελλάδα.».
 

Keywords
Τυχαία Θέματα