Φίλιος: Όταν λήξει η κρίση θα πούμε πολλά για πολλούς (video)

Στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι» φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού, μιλώντας για τη σημερινή, κρίσιμη μέρα για την Παιδεία, που είτε θα παρατείνει την κρίση που επικρατεί εδώ και δύο μήνες είτε θα οδηγήσει τα πράγματα στην ομαλότητα.

«Βάζουμε τα παιδιά και τον εκπαιδευτικό κόσμο πάνω από όλα. Η πρόταση που έχουμε ενώπιόν μας αποτελείται από 12 σημεία. Με ελάχιστες προσθήκες κάνουμε αντιπρόταση στην Κυβέρνηση, που είναι στην ίδια φιλοσοφία με την υφιστάμενη

πρόταση. Αυτή η αντιπρόταση είναι ικανή να οδηγήσει την κατάσταση από την κρίση στην ομαλότητα», τόνισε αρχικά ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ.

Ερωτηθείς για το πώς σχολιάζει τις αναρτήσεις του Γενικού Ελεγκτή και ειδικότερα τη σημερινή, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γ.Γ. της ΠΟΕΔ Χάρη Χαραλάμπους, ο Φίλιος Φυλακτού τόνισε:

«Όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, θα πούμε πολλά. Κάποιοι έχτιζαν και κάποιοι χαλούσαν αυτό το διάστημα», είπε και συμπλήρωσε:

«Με αυτές τις αναρτήσεις, επιδιώκουμε να βγούμε από την κρίση και να περάσουμε στην ομαλότητα; Είχαμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τον Γενικό Ελεγκτή στη Βουλή. Οι απαντήσεις που του δώσαμε ήταν καταπελτικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα