Γερμανίδα σφετερίστρια: Διαφήμιζε τις υπηρεσίες της εν πτήση-Ο ρόλος του Γεάδη

Ένα ταξίδι από Φρανκφούρτη προς Κύπρο και μια χαλαρή συνομιλία με συνεπίβατη της, ήταν αυτή που έμμελλε να οδηγήσει τις αρχές στα ίχνη της Γερμανίδας υπηκόου, που βρίσκεται υπό κράτηση για σφετερισμό ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα.

Η 49χρονη, όπως δηλώνουν ανώνυμες πηγές στο ΣΙΓΜΑ στις 27 Ιουνίου ήταν συνεπιβάτιδα στην πτήση με τον Ευρωβουλευτή Γεάδη Γεάδη.

Από την μεταξύ τους συνομιλία, η Γερμανίδα υπήκοος, άρχισε  σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες να κινεί υποψίες στον Ευρωβουλευτή, αφού δεν έχασε ευκαιρία να διαφημίσει τις δραστηριότητες της.

Για κακή της τύχη στο αεροπλάνο βρίσκονταν επίσης μέλη της αστυνομικής δύναμης, τα οποία όπως πληροφορούμαστε προέτρεψαν τον Ευρωβουλευτή να εκμαιεύσει περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε επίσης: Γερμανίδα σφετερίστρια: Ήρθε Κύπρο, έκανε αγορά και μετά διαφήμιζε αναπτύξεις

Προσποιήθηκε τον επιχειρηματία, έδειχνε ενδιαφέρον για επενδύσεις, μέχρι που έκλεισε μαζί της ραντεβού παγίδα στο αεροδρόμιο κατά την ημέρα αναχώρησής της από την Κύπρο.

Εκεί την περίμεναν οι αστυνομικές αρχές, που στο μεσοδιάστημα, προχώρησαν με ταχύς ρυθμούς στην διερεύνηση της υπόθεσης και την συνέλαβαν. Στον έλεγχο, που διενεργήθηκε εντοπίστηκε στην κατοχής της  αριθμός εγγράφων όπως:

- Αποδείξεις προμήθειας που έλαβε η ύποπτη και η εταιρεία της για τις υπηρεσίες που πρόσφερε ως μεσάζων διαφημιστής ακίνητης περιουσίας στις κατεχόμενες περιοχές

- Στοιχεία φυσικών και νομικών προσώπων που διενεργούν παράνομες αναπτύξεις

- Ονόματα αγοραστών και υποψήφιων αγοραστών

- Φωτογραφίες ακινήτων

- Χειρόγραφες σημειώσεις σε φύλλα χαρτιού με το λογότυπο ''Kayim Development Group.

Η ύποπτη που τέθηκε χθες υπό 7ημερη κράτηση,  δεν αποκλείεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα με τις αρχές να αναζητούν όλους τους κρίκους της αλυσίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γερμανία, Διαφήμιζε, #45Ο, Γεάδη,germania, diafimize, #45o, geadi