Γιατί συμφέρουν τα ταξιδιωτικά πακέτα-Αυξημένο ενδιαφέρον για κρουαζιέρες(vid)

Σταθερά κορυφαίος προορισμός για τις καλοκαιρινές διακοπές των Κυπρίων είναι η Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά με τα ταξιδιωτικά πρακτορεία να έχουν πάρει φωτιά.

Μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτορείων Άκης Κελεπέσιης σύστησε στο ταξιδιωτικό κοινό της Κύπρου να εξασφαλίζει όσο πιο έγκαιρα τις θέσεις του ούτως ώστε να εξασφαλίζει χαμηλές τιμές.

«Αν αργήσουν να κάνουν τις κρατήσεις πάντα υπάρχει ο

κίνδυνος οι τιμές να αυξηθούν. Χαιρόμαστε για το μεγάλο ενδιαφέρον, πλέον ζούμε σε ρυθμούς του 2019. Θα είναι μια χρονιά που αφήνει πίσω την δύσκολη τριετία» είπε ο κ. Κελεπέσιης.

Διαβάστε επίσης: Καλοκαιρινές διακοπές: Ο top προορισμός των Κυπρίων - Ο λόγος υψηλών τιμών

Ερωτηθείς αν ο Κύπριος φέτος προτιμάει να μείνει Κύπρο, να ταξιδέψει Ελλάδα ή κάπου αλλού στο εξωτερικό απάντησε ότι «η κεντρική Ευρώπη σίγουρα τραβάει το ενδιαφέρον, ειδικά η Γαλλία η Ιταλία, η Αυστρία, η Τσεχία, η Σερβία, η Ισπανία και Πορτογαλία. Αναμφίβολα η Ελλάδα έχει την πρωτιά, υπάρχει ενδιαφέρον και για τις κρουαζιέρες, ειδικά με τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια».

Για την ακτοπλοϊκή γραμμή ανέφερε ότι έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο, «θεωρώ ότι η γραμμή είναι πετυχημένη και στο μέλλον θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Ελπίζω να υπάρχει θαλάσσια σύνδεση και με άλλες χώρες εκτός από την Ελλάδα στο μέλλον».

Κλείνοντας ανέφερε ότι οι διοργανωτές ταξιδιών επειδή έχουν εξασφαλίσει πολύ νωρίς τις θέσεις, τα ταξιδιωτικά πακέτα που έχουν στην αγορά, είναι πιο φτηνά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
#45Αυξημένο,#45afximeno