Γκέλα με το "καλημέρα" η Ρεάλ

Η "νεοφώτιστη" Σπόρτινγκ Χιχόν κράτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο μηδέν για την πρεμιέρα της Primera DivisionΑρνητικό ήταν το πρώτο δείγμα της Ρεάλ Μαδρίτης επί Ράφα Μπενίτεθ, αφού οι "μερένγκες" έμειναν στο 0-0 με αντίπαλο την Σπόρτινγκ Χιχόν στο "Μολινόν" και ήδη βρίσκονται σε θέση διώκτη της Μπαρτσελόνα. Ο νέος τεχνικός του συλλόγου επέλεξε να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Χάμες Ροντρίγκες από τα μεγάλα αστέρια του ρόστερ και να κάνει την έκπληξη, παρατάσσοντας σε ρόλο "ψευδοεννιαριού" τον Χεσέ Ροντρίγκεθ. Όπως ήταν φυσικό, ο νεαρός Ισπανός δεν είχε συμμετοχή

στο παιχνίδι, αφού όλες οι τελικές προσπάθειες των φιλοξενουμένων έληγαν στις επιλογές των Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός, μάλιστα, έχασε την καλύτερη στιγμή στο 1ο ημίχρονο, όταν πέρασε τον τερματοφύλακα Πίτσου Κουέγιαρ και από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην κενή εστία.

Η Ρεάλ είχε τον πρώτο λόγο και στο 2ο μέρος, ωστόσο χρειαζόταν ένα διαφορετικό πλάνο από τον πάγκο. Αυτό ήρθε να δώσει ο Ροντρίγκες που αντικατέστησε τον Χεσέ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι "νεοφώτιστοι" Αστουριανοί έβλεπαν πως είχαν τη δυνατότητα να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι στην επιστροφή τους στην κατηγορία και έγιναν ακόμα πιο προσηλωμένοι στα μετόπισθεν. Ο Μπενίτεθ έψαξε κάθετες μπαλιές δίνοντας ντεμπούτο στον Ματέο Κόβατσιτς, ωστόσο ούτε ο νεαρός Κροάτης βρήκε τη λύση. Ένας κεραυνός του Ρονάλντο στα τελευταία λεπτά εξουδετερώθηκε από τον Κουέγιαρ και το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Σπόρτινγκ Χιχόν (4-4-2): Κουέγια, Λόρα, Ερνάντεθ, Εσπινόσα, Λόπεθ, Καρμόνα (86' Αΐτ Ατμάν), Άλβαρεθ, Κάσες, Χόνι (77' Μενέντεθ), Σανάμπρια, Γκερέρο (72' Μουνίθ)

Ρεάλ Μαδρίτης (4-2-3-1): Νάβας, Ντανίλο (84' Καρβαχάλ), Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο (71' Κόβατσιτς), Μπέιλ, Ρονάλντο, Χεσέ (56' Ροντρίγκες)

Keywords
Τυχαία Θέματα