Γκόμεθ: "Αυτό που ήθελα από την πρώτη στιγμή" (vid)

Πλάνα από τις υπογραφές του νέου συμβολαίου του Γιόρντι Γκόμεθ, αλλά και δηλώσεις του Ισπανού μέσου, φιλοξενεί το κανάλι της Ομόνοιας.

Ο Γκόμεθ εξέφρασε τη χαρά του που θα συνεχίσει στους πράσινους και τόνισε ότι ήταν αυτό που ήθελε από την πρώτη στιγμή. Τόνισε ότι η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να έχει καλή πορεία και υπογράμμισε ότι έγιναν καλές μεταγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκόμεθ και πιο κάτω το βίντεο

"Νιώθω πολύ χαρούμενος που όλα έχουν τελειώσει. Ήταν αυτό που ήθελα

από την πρώτη στιγμή, έτσι είμαι πραγματικά χαρούμενος. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα όλα εξελίσσονται πολύ καλά για εμένα. Ο Σύλλογος, το προσωπικό ήταν πάντοτε εξαιρετικοί μαζί μου

Ήθελα να μείνω επιπλέον ένα χρόνο. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως κάνω πάντοτε, για να έχουμε καλή σεζόν.

Προφανώς η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή για εμάς. Για τους παίχτες, το Σύλλογο και τους φιλάθλους. Όμως είμαστε έτοιμοι αυτή τη σεζόν να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με την ευχή να έχουμε καλύτερη παρουσία. Έχουμε αυτοπεποίθηση πως θα είναι η σεζόν και ευχόμαστε να την απολαύσουμε. Θα πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει για να είναι χαρούμενος ο κόσμος. Όλοι οι παίχτες θα κάνουμε το καλύτερο για να συμβεί αυτό.

Ήρθαν αρκετοί καινούργιο παίχτες αυτή τη σεζόν, συνεπώς εμείς που ήμασταν και πέρυσι, οφείλουμε να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν γρήγορα στο Σύλλογο και στον τρόπο παιχνιδιού. Αυτό κάνουμε τώρα και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.

Έχει καλούς παίχτες ο Σύλλογος, έγιναν καλές μεταγραφές, οπότε είμαστε αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά αυτή τη χρονιά.

Η οικογένεια μου και εγώ προσωπικά νιώθουμε χαρούμενοι στην Κύπρο. Η ζωή είναι καλή, δεν έχουμε παράπονα. Βέβαια για εμένα το πιο σημαντικό είναι ο Σύλλογος στον οποίο αγωνίζομαι και είμαι σε έναν πολύ καλό Σύλλογο.

Το μόνο που θέλω να πω στον κόσμο είναι πως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό όπως κάνουμε. Η περσινή σεζόν δεν ήταν καλή για εμάς.

Όμως, φέτος θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε. Ευχόμαστε να παρακολουθεί την ομάδα και να το απολαμβάνει και ασφαλώς να κερδίζουμε, που είναι το πιο σημαντικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα