Γκουλόν: Αυτή είναι η υπόσχεσή μου(VIDEO)

Την υπόσχεση πως με τη νέα σεζόν, μετά την προετοιμασία του καλοκαιριού, θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος, έδωσε ο Ερόλντ Γκουλόν μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου . "Αυτή είναι η υπόσχεσή μου, αλλά και το καθήκον μου!" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος μέσος.



Επίσης, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σημειώνοντας πως δεν ανέμενε πως η αγάπη του για την ομάδα θα ήταν τόσο μεγάλη. Μάλιστα, ο Ερόλντ Γκουλόν παραδέχτηκε πως αυτά που ζει από τον Ιανουάριο

που ήρθε, είναι όλα όσα ονειρεύτηκε σαν ποδοσφαιριστής και συμπλήρωσε πως στόχος του είναι να αφήνει ικανοποιημένο τον κόσμο, αλλά και να βοηθά την ομάδα.

Εκτίμησε πως θα είναι δύσκολος ο αγώνας με αντίπαλο τον Απόλλωνα, εκφράζοντας την άποψη πως την περισσότερη πίεση θα την έχει ο αντίπαλος καθώς αγωνίζεται στην έδρα του, ενώ επεσήμανε ότι η ομάδα μας έχει καλές πιθανότητες για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Ακόμη, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την άποψη πως η ΟΜΟΝΟΙΑ αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ίσως και ψηλότερα. Παραδέχτηκε ότι το πρωτάθλημά μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς οι ομάδες της πρώτης τετράδας είναι στο ίδιο επίπεδο, τονίζοντας επίσης πως τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Ο Ερόλντ Γκουλόν σημείωσε πως το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή δεν ήταν εύκολο, αλλά η ομάδα το έκανε εύκολο με την απόδοσή της στο γήπεδο. Συμπλήρωσε πως όλα όσα δούλεψαν στις προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες τα έκαναν πράξη στην αναμέτρηση, υπογραμμίζοντας πως όταν δουλεύεις σκληρά τις περισσότερες φορές υλοποιείς τον στόχο σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα