«Γκρέμισε» παράδοση δεκαετίας η ΑΕΚ

Δυόμισι μήνες μετά την αποδέσμευση του Ιμανόλ Ιδιακέθ η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αντικατάσταση του Ηλία Χαραλάμπους στη θέση του πρώτου προπονητή από τον Ισπανό Νταβίντ Κανέδα, ο οποίος πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Δύο αλλαγές στην τεχνική ηγεσία εντός της ίδιας περιόδου οι Λαρνακείς δεν είχαν επιχειρήσει μετά την επάνοδό τους στην πρώτη κατηγορία το καλοκαίρι του 2010. Σε τρεις περιπτώσεις είχαν προχωρήσει σε

μία αντικατάσταση προπονητή: το 2011/12 (Λέον Φλέμινγκς αντί Τον Κάανεν), το 2013/14 (Φλώρος Νικολάου αντί Δημήτρη Ελευθερόπουλου) και την περασμένη σεζόν (Ιμανόλ Ιδιακέθ αντί Αντόνι Ιραόλα).

Τρεις προπονητές εντός της ίδιας περιόδου είχαν να περάσουν από τον πάγκο των «κιτρινοπράσινων» από την περίοδο 2009/10 (β’ κατηγορία), όταν άρχισαν τη σεζόν με τον Σάββα Κωνσταντίνου, τη συνέχισαν με τον Δημήτρη Δημητρίου και την ολοκλήρωσαν με τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Σε επίπεδο α’ κατηγορίας τόσες μαζεμένες αλλαγές σε μια περίοδο είχαν γίνει τελευταία φορά τη χρονιά του υποβιβασμού (2008/09), όταν από τον πάγκο πέρασαν οι Νιρ Κλίνγκερ, Μάκης Κατσαβάκης, Λούης Στεφανή, Χριστάκης Κασσιανός και Σάββας Κωνσταντίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα