Η 39χρονη κομπιναδόρος απ΄την Δευτερά-"Πωλούσε πάγο" σε εσκιμώους!

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η κομπιναδόρος του αιώνα. Όπως εύστοχα σημειώνει σημερινό δημοσίευμα του Πολίτη, η καταδικασθείσα – πλέον – 39χρονη από τη Δευτερά, μπορούσε να πωλήσει πάγο στην Αλάσκα.

Οι κομπίνες που έκανε και έπιανε στη φάκα ανυποψίαστους πολίτες αγγίζουν τις 200 χιλιάδες και εξαπλώνονται τόσο σε Λευκωσία όσο και σε Πάφο και Λεμεσό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 39χρονη, που κρίθηκε ένοχη σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε, εμφανιζόταν από στέλεχος πετρελαϊκών επιχειρήσεων, μέχρι μάνατζερ ποδοσφαιριστών και τραγουδιστών.

Έτσι

εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες, οι οποίοι ακολούθως ζητούσαν τα λεφτά τους από τον σύζυγό της, ο οποίος τη χώρισε μην αντέχοντας άλλο τη δράση της! Ο ίδιος, μάλιστα, κατέθεσε και είπε ότι η σύζυγός του ήταν ουσιαστικά άνεργη και ούτε όταν την έπιασε να δουλέψει μαζί του δεν κατάφερε να ξεφύγει.

Η υπόθεση προκαλεί εντύπωση, αφού η 39χρονη πωλούσε μέχρι και εισιτήρια για ποδοσφαιρικούς αγώνες. Παράλληλα, είπε σε ένα απ’ τα θύματά της ότι θα ιδρύσει και παράκτια εταιρεία στην Αθήνα και γι’ αυτό του πήρε λεφτά!

Keywords
Τυχαία Θέματα