“Η ICTS Cyprus, συνέβαλε για την επιτυχή υλοποίηση της “Flight of Love”

“Η ICTS Cyprus, όπως και κάθε χρόνο, συνέβαλε για την επιτυχή υλοποίηση της εκδήλωσης “Flight of Love”, η οποία πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου από το Flight Safety Foundation και την TUS Airlines με σκοπό να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία πτήσης σε ιδιαίτερα παιδιά!”

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, όπως κάθε χρόνο, από το FlightSafety Foundation και την TUS Airlines, η οποία πρόσφερε σε ιδιαίτερα παιδιά την ευκαιρία να ζήσουν την μαγεία της πτήσης. Η «Flight of Love» ήταν μια επιτυχημένη και συγκινητική εκδήλωση, που χάρισε

χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά που συμμετείχαν. Η ICTS και φέτος με χαρά και υπερηφάνεια συνέβαλε στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, αναλαμβάνοντας τις υπηρεσίες ελέγχου ασφαλείας για τους μικρούς επιβάτες και τους συνοδούς τους.

Η ICTS προσέφερε μια άνετη και ασφαλή εμπειρία στα παιδιά, εξασφαλίζοντας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς του Αερολιμένα Λάρνακας να πραγματοποιηθεί η διέλευσή τους μέσω ενός εξειδικευμένου διαδρόμου για τον έλεγχο ασφαλείας προς διευκόλυνσή τους. Με αυτόν τον τρόπο, η ICTS συνέβαλε στην εξασφάλιση μιας ευχάριστης και ασφαλούς εμπειρίας για τα παιδιά και τους συνοδούς τους.

Η ICTS δείχνει την κοινωνική της ευαισθησία και αλληλεγγύη και δίνει το παρών σε κάθε δράση που αφορά το καλό των παιδιών. Γιατί όλα τα παιδιά αξίζουν να ονειρεύονται!

Keywords
Τυχαία Θέματα