Η ΑΕΛ δεν καταλαβαίνει από προγνωστικά

Η σημαντικότατη νίκη της ΑΕΛ επί της Δόξας, έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εικόνα της ομάδας της Λεμεσού. Μία εικόνα που όσο προχωρά η χρονιά, παγειώνεται και χωρίζεται σε τέσσερα (όχι όμοια σε μέγεθος) μέρη.

Η ΑΕΛ δεν καταλαβαίνει από προγνωστικά. Κόντρα στις αρχικές προβλέψεις, ακόμη και αυτές του πιο αισιόδοξου οπαδού της, οδηγεί τη κούρσα μετά από 13 αγωνιστικές. Με 10 νίκες και ποσοστό επιτυχίας 77% παρακαλώ! Έχει ποσοστά

επίδοξης πρωταθλήτριας και όχι ομάδας που έψαχνε θέση στη 4άδα.

Η ΑΕΛ έχει «κότσια». Αντιδρά σε 3ο συνεχόμενο παιχνίδι (4ο συνολικικό στη χρονιά), όταν ζοριστεί. Γύρισε το ματς με την Ομόνοια, είχε ανταπαντήσεις και στις... απαντήσεις του Ερμή, αντέδρασε «άγρια» όταν η Δόξα προηγήθηκε με 2-1. Το ζητούμενο φυσικά να μην χρειάζεται να τρέχει για νέα προβαδίσματα και ανατροπές, αλλά μία ομάδα που έχει στο φετινό της dna τέτοιου είδους αντοχές στα ζόρια, αξίζει ένα μπράβο.

Η ΑΕΛ έχει επιθετικές αρετές. Τα 9 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια και τα 26 στη σεζόν είναι ενδεικτικά. Σημαντικό ότι βρίσκει όλο και νέες λύσεις με τους Ρομάν, Ντόσα και Μακρή να μπαίνουν σταδιακά στη λίστα των σκόρερ της.

Η ΑΕΛ πρέπει να «ξανασφίξει». Το εξαιρετικό μηδέν παθητικό στα τέσσερα πρώτα ματς και τα μόλις δύο τέρματα μέχρι την 8η αγωνιστική, δέχτηκε 13 σε πέντε αγώνες. Κάπου δημιουργήθηκε μία «τρύπα» ή «τρύπες» και ο Κέρκεζ πρέπει να το ψάξει. Η συνταγή υπάρχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα