Η Αν. Παπαδοπούλου στο συμβουλίο του HOPE FOR CHILDREN

Tο “Hope For Children” UNCRC Policy Centre (HFC) ανακοίνωσε την Παρασκευή το διορισμό της Αναστασίας Παπαδοπούλου, ως Μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του οργανισμού.

Σε Δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι η Αναστασία Παπαδοπούλου έχει αποδεχθεί την πρόσκληση του HFC να διοριστεί ως μέλος του Συμβουλίου, "αφού είναι φανερά ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στα δικαιώματα των παιδιών και ως εκ τούτου στο σημαντικό έργο που τελεί το HFC".Η κ. Παπαδοπούλου δήλωσε ότι με μεγάλη χαρά αποδέχεται την πρόσκληση για συμμετοχή

ως ειδικός σύμβουλος του "Hope For Children" UNCRC Policy Center και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το μέλλον αυτού του τόπου και της κοινωνίας βρίσκεται στα παιδιά μας που σήμερα δυστυχώς αντιμετωπίζουν κινδύνους και προκλήσεις τόσο για τη σωματική, όσο και για τη ψυχική τους ακεραιότητα και υγεία.Ως μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου, οπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου, η κ. Παπαδοπούλου θα συμβουλεύει τον Γενικό Διευθυντή σε θέματα που αφορούν στην επέκταση και προώθηση του οργανισμού σε τοπικό και eυρωπαϊκό επίπεδο, στην υλοποίηση συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και στη διαμόρφωση δράσεων για χάραξη πολιτικής.Ο Γενικός Διευθυντής του “Hope For Children” UNCRC Policy Center, Joseph Varughese δήλωσε ότι η κ. Παπαδοπούλου έχει ήδη προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στον οργανισμό αφού στηρίζει τις δράσεις για τον τερματισμό της σεξουαλικής βίας ενάντια στα παιδιά και έχει συμβάλει στην επικύρωση της Συνθήκης Λανζαρότε και στην ετοιμασία της νέας εθνικής νομοθεσίας για το θέμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα