Η Ανόρθωση σκόρπισε στους "πέντε ανέμους" την Ένωση!

Η Ανόρθωση με επιβλητική πεντάρα επέστρεψε στις νίκες,επικρατώντας με 5-1 της ΕΝΠ στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής.

Πλουραρισμό στο σκοράρισμα επέδειξε η Ανόρθωση, η οποία είχε για σκόρερ τους Καλτσά(14'),Οκριασβίλι(23'),Κατσαράβα(31',45') και Ράγιος(80').Το μοναδικό γκολ της Ένωσης πέτυχε ο Αγίρι(34'), που είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1. Πέρασε έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας

με 30 βαθμούς η Ανόρθωση, ενώ οι βυσσινί παρέμειναν στους 8 και στην προτελευταία θέση.

Αποφασισμένη να σκοράρει και με διάθεση για επίθεση μπήκε η Ανόρθωση στον αγώνα, χάνοντας ορισμένες καλές ευκαιρίες με τον Ράγιος (5') και τον Κατσαράβα σε 2 περιπτώσεις (10',11').Η υπεροχή της Ανόρθωσης αξιοποιήθηκε στο 14' με τον Καλτσά,ο οποίος μετά από ασίστ του Κατσαράβα έκανε το πλασέ και έγραψε το 1-0. Στο 23' ο Κατσαράβα δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, αλλά ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Γεωργιανός το έκανε ο έτερος ομοεθνής του στο επόμενο λεπτό. Ο Οκριασβίλι υποδέχτηκε την εξαιρετική κάθετη πάσα του Ράγιος και με υποδειγματικό πλασέ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Στο 31' ο Κατσαράβα ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ. Ο Μαργκάσα με πολύ ωραία μπαλιά βρήκε τον επιθετικό της Ανόρθωσης που βγήκε μόνος απέναντι στον Κλέιμαν και χωρίς να δυσκολευτεί έκανε το 3-0.Οι βυσσινί στο 33΄έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Αγίρι,ενώ 1 λεπτό αργότερα βρήκαν το δρόμο προς τα δίκτυα. Ο Αγίρι επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Βργκοτς και κατέληξε στα δίκτυα του Λόρια. Ακριβώς με την συμπλήρωση 45 λεπτών αγώνα, ο Κατσαράβα πέτυχε το 2ο του τέρμα και τέταρτο της ομάδας του.

Ο Νταουσβίλι έβγαλε τετ α τετ τον Κατσαράβα που με εύστοχο πλασέ έκανε το 4-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι δεν κατέβασαν ρυθμούς και έψαξαν το 5ο γκολ με τον Καλτσά και τον Ράγιος να έχουν προσπάθειες για γκολ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρήκε το γκολ που έψαχνε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 80',διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Δείτε πώς εξελίχθηκε η αναμέτρηση από το SPORTIME.

Πέντε γκολ σε 31' λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα