Η Ανόρθωση θα πρέπει να βοηθήσει την Ανόρθωση...

Η ώρα της αλήθειας θα είναι στο αυριανό αγώνα με τον Ερμή. Αν κερδίσει τότε θα είναι παραμείνει του στόχου της, που είναι η διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Αν όχι τότε θα μείνει αρκετά πίσω και θα είναι πολύ δύσκολα τα δεδομένα στην συνέχεια.

Παράλληλα θα χαθούν οι κόποι που έγιναν εδώ και αρκετούς μήνες αφου ήταν παραδεκτό ότι η Ανόρθωση στα πλείστα παιχνίδια της είχε πάρα πολύ καλή απόδοση και έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα.

Μετά τον αποκλεισμό απο το κύπελλο είναι πλέον ξεκάθαρό ότι για μην μείνει εκτός ευρωπαϊκων υποχρεώσεων θα πρέπει να διεκδικήσει με πάθος

την τρίτη θέση μέχρι τέλους. Με νίκη θα ανεβεί το ηθικό και θα στείλει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να σηκώσει λευκή σημαία. Ήταν δύσκολη χρονιά για την Ανόρθωση , όμως θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη αν δεν καταφέρει να πάρει το ευρωπαϊκο εισιτήριο. Η έξοδος στην ευρώπη θα φέρει σημαντικά έσοδα. Αν όχι τότε θα πρέπει να βρεθούν ξανά εναλλακτικές λύσεις που θα φέρουν ρευστό στο ταμείο και σίγουρα θα είναι αρκετά βασανιστικό για τους ανθρώπους της διοίκησης. Άλλωστε είναι κάτι που βιώνουν καθημερινά.

Η Ανόρθωση λοιπόν θα πρέπει να βοηθήσει την Ανόρθωση. Δεν χρειάζονται πολλά λογια. Αλλά πράξεις εντός αγωνιστικού χώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα