«Η Ανόρθωση βλέπει μόνο εκείνα που θέλει. Είναι για να γελούμε»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή ΠΡΩΤΟ Sports ο Νεκτάριος Πετεβίνος τοποθετήθηκε για το πιο δριμύ ύφος της Ανόρθωσης στα παράπονα για τη διαιτησία στο χθεσινό ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση των Σόουζα, Άλεφ, Σάβιτς και Σιγκούρνταρσον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον προϊστάμενο επικοινωνίας των πρωταθλητών:

«Η Ανόρθωση βλέπει μόνο εκείνα που θέλει. Υπήρχε ένα πέναλτι που θα μπορούσε να δοθεί υπέρ της Ανόρθωσης, αλλά και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καλτσά στο 48’. Ό,τι θέλουμε ακούμε και ό,τι θέλουμε διαλέγουμε να σχολιάσουμε.

Ο ΑΠΟΕΛ, βάσει όσων λέει η Ανόρθωση, δεν πρέπει να είχε παράπονο από την διαιτησία. Είναι για να γελούμε.

Το χθεσινό παιχνίδι μας αφήνει μια απογοήτευση, μια πικρία, επειδή ήμασταν καλύτεροι. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να μειώσουμε τη διαφορά. Θα το πετύχουμε στη συνέχεια. Υπάρχουν ακόμη παιχνίδια. Είναι στα πόδια μας να καταφέρουμε να βρούμε τι μας λείπει για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Στα 30 πρώτα λεπτά είχαμε κατοχή 70%. Έχουμε πρόβλημα στο να ανταπεξέλθουμε σε άμυνες όπως τη χθεσινή. Δεν είχαμε ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Ο ΑΠΟΕΛ παράγει κατά μέσο όρο επτά τελικές προσπάθειες. Χάνουμε την ουσία, αφού δεν σκοράραμε. Πρέπει να βρούμε μέσα από το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε τις λύσεις για να προχωρήσουμε.

Ο Λούκας Σόουζα έχει διαγνωσθεί με κάκωση έσω πλάγιου. Θα μείνει 15 μέρες εκτός. Ο Άλεφ έχει θλάση πρώτου βαθμού. Πρέπει να δούμε και τον Σάβιτς που έχει μια ενόχληση και τι θα γίνει με τον Σιγκούρνταρσον, ο οποίος έχει πρόβλημα στην μέση.

Κάθε αγώνας είναι σαν τελικός. Κάθε δικό μας λάθος μετρά διπλά. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με τα δικά της προβλήματα, αλλά με αρκετές βλέψεις. Οφείλουμε να κερδίσουμε για δεύτερη φορά την ΑΕΚ στην Αρένα, για να μείνουμε εκεί στα ψηλά»

Keywords
Τυχαία Θέματα