Η ατάκα του Γκαλιάνι για Μιχαΐλοβιτς

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι απάντησε στις διαμαρτυρίες των φίλων της Μίλαν που ζητούν τη φυγή του Μπερλουσκόνι ενώ πήρε θέση και στα σενάρια που θέλουν τον Μιχαΐλοβιτς να αντικαθιστά στον πάγκο τον Ιντσάγκι.

Οι οπαδοί της Μίλαν έδειξαν για δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στη Σαμπντόρια, την αντίθεσή τους στον τρόπο διαχείρισης του συλλόγου από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

"Νομίζω πως οι οπαδοί της Μίλαν θα πρέπει να είναι για πάντα ευγνώμονες στον

Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Κατέκτησε οκτώ πρωταθλήματα και πέντε Champions League.

Οι αποφάσεις που παίρνει ο πρόεδρος είναι για το καλό τη Μίλαν", δήλωσε στους δημοσιογράφους το "δεξί χέρι" του Μπερλουσκόνι στη διοίκηση των "ροσονέρι", ενώ φρόντισε να υποβαθμίσει τα σενάρια που θέλουν τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς να είναι ο διάδοχος του Ιντσάγκι στον πάγκο της Μίλαν το ερχόμενο καλοκαίρι.

"Ο Πίπο έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο να είναι προπονητής μας και αν τα πάει καλά από τώρα μέχρι το φινάλε της σεζόν θα είναι και του χρόνου προπονητής μας.
Ο Αντριάνο Γκαλιάνι μαζί με τον Φιλίπο Ιντσάγκι και την Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι,στην πρώτη συγκέντρωση της Μίλαν το περασμένο καλοκαίρι ενόψει αυτής της σεζόν

Θα πρέπει να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα, στο οποίο αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Η απόσταση των επτά πόντων από τις ευρωπαϊκές θέσεις είναι μεγάλη, όμως θα πρέπει να πιστεύουμε από τη στιγμή που έχουμε μαθηματικές πιθανότητες.

Το ματς με τη Σαμπντόρια την Κυριακή; Ας πούμε ότι μας είδα να είμαστε καλύτεροι. Αν μου αρέσει ο Μιχαΐλοβιτς; Προτιμώ τις γυναίκες..."

Keywords
Τυχαία Θέματα