Η αξία του εμπορικού ονόματος της Emirates αυξάνεται

Η αεροπορική εταιρεία κατέχει την 1η θέση ως εμπορικό όνομα αεροπορικής εταιρείας και 1η θέση εμπορικού ονόματος στην περιοχή

Η Emirates έχει ανέβει και πάλι στην κορυφή ως το πολυτιμότερο εμπορικό όνομα αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο, σύμφωνα με την Brand Finance Global 500 έκθεση 2016.

Η αξία του εμπορικού ονόματος της

εταιρείας αυξήθηκε κατά 17% σε σχέση με πέρυσι, φθάνοντας τα ΗΠΑ $ 7,7 δις. Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εταιρεία έχει ανέβει σταθερά πάνω στην παγκόσμια κατάταξη των κορυφαίων στον κόσμο εμπορικών ονομάτων για να τοποθετηθεί στην 171η θέση, 47 θέσεις πάνω από το επόμενο πλησιέστερο εμπορικό όνομα αεροπορικής εταιρείας. Η Emirates διατηρεί επίσης καλά εδραιωμένη τη θέση της ως το πολυτιμότερο εμπορικό όνομα στη Μέση Ανατολή. Επιπλέον, η αξία του εμπορικού ονόματος της Emirates έχει υπερδιπλασιαστεί από το 2009, όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση Brand Finance Global 500.

Η αξιοπιστία του εμπορικού ονόματος της Emirates στηρίζεται στη δέσμευσή της για την επίτευξη των καλύτερων στην κατηγορία τους προϊόντων και υπηρεσιών, τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος, και στο γεγονός ότι παραμένει εναρμονισμένη με τις ανάγκες των πελατών της.

Ο Μπούτρος Μπούτρος, Divisional Senior Vice President Corporate Communications, Marketing &Brand για την Emirates, δήλωσε: «Έχουμε επενδύσει στρατηγικά στην εδραίωση του εμπορικού ονόματός μας και αυτό αντανακλάται σε οτιδήποτε κάνουμε. Έχουμε διαφοροποιήσει το εμπορικό όνομα της Emirates όχι μόνο με τις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ και των χορηγιών μας, αλλά και μέσω του ανταγωνιστικού συνδυασμού μας για την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και τις πρωτοβουλίες για τους πελάτες που βασίζονται στην τεχνολογία που οι ομάδες μας παρέχουν καθημερινά τόσο στο έδαφος όσο και στο αεροσκάφος. Δουλεύουμε σκληρά για να εντοπίζουμε, να προβλέπουμε και να ανταποκρινόμαστε στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των διαφορετικών παγκόσμιων ακροατηρίων μας, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτό θα μας βοηθήσει να έχουμε τις καλύτερες επιδόσεις στη βιομηχανία μας τώρα αλλά και στο μέλλον.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Brand Finance, Ντέιβιντ Χέι, δήλωσε: «Η Emirates συνεχίζει να αυξάνεται ραγδαία, προσθέτοντας 17% στην αξία του εμπορικού ονόματός της αυτή τη χρονιά. Η ανάλυση της Brand Finance δείχνει ότι η Emirates είναι πιο δημοφιλής από ποτέ – η αξία του εμπορικού ονόματος της βαθμολογείται με παράγοντες των καταναλωτών, όπως μεταξύ άλλων η οικειότητα, το ενδιαφέρον, η προτίμηση, η ικανοποίηση και σύσταση. Η ανάπτυξη της Emirates αυτό το χρόνο, η οποία βασίζεται σε εντυπωσιακή ιστορική εξέλιξη, δείχνει ότι μέχρι το 2020 θα μπορούσε να γίνει το πρώτο εμπορικό όνομα της Μέσης Ανατολής που θα εισέλθει στα πρώτα 100 της κατάταξης μας.»

Το 2015 ήταν μια ακόμη χρονιά ανάπτυξης και καινοτομίας για την αεροπορική εταιρεία, καθώς η Emirates σηματοδότησε 30 χρόνια λειτουργίας. Κατά τη διάρκεια του έτους, η Emirates εγκαινίασε έξι νέα σημεία, επεκτείνοντας το δίκτυό της σε 150 προορισμούς. Η Emirates έλαβε επίσης 26 αεροσκάφη, διατηρώντας τη θέση της ως ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας στον κόσμο του Boeing 777 και του πάντα δημοφιλούς Airbus A380. Η αεροπορική εταιρεία εξυπηρετεί σήμερα 37 πόλεις σε όλο τον κόσμο με το εμβληματικό διώροφο A380, το οποίο διαθέτει τα γνωστά Onboard Lounge και Shower Spa καθώς και τις κορυφαίες ιδιωτικές σουίτες της Πρώτης Θέσης.

Συνεχίζοντας να επενδύει στην τεχνολογία, η αεροπορική εταιρεία παρουσίασε επίσης πρωτοβουλίες για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη, που συμπεριλαμβάνουν αναβαθμίσεις στους κινητούς δικτυακούς χώρους και εφαρμογές για την απλούστευση του ταξιδιού των πελατών. Η Emirates ανακοίνωσε επίσης τη νεότερη έκδοση του συστήματος εν πτήσει ψυχαγωγίας, ice, στα πρόσφατα παραδοθέντα αεροσκάφη Boeing 777 και Airbus Α380, που έχουν τις μεγαλύτερες οθόνες στο κάθισμα στη βιομηχανία για την Πρώτη και Οικονομική Θέση. Το σύστημα ice της Emirates έχει κερδίσει το βραβείο Skytrax για καλύτερη εν πτήσει ψυχαγωγία για 11 συναπτά έτη.

Από μεριάς μάρκετινγκ, η Emirates παρουσίασε την πολύ-αναμενόμενη τηλεοπτική εμπορική διαφήμιση που παρουσιάζει τη διάσημη ηθοποιό του Χόλυγουντ, σκηνοθέτη και παραγωγό, Τζένιφερ Άνιστον, η οποία εξαπλώθηκε στο διαδίκτυο πολύ γρήγορα. Η Emirates ενίσχυσε επίσης την αγάπη των θαυμαστών της για το ποδόσφαιρο μέσω του ‘βίντεο ασφαλείας’ της Μπενφίκα και δοκίμασε τα όρια της αεροπορίας, με την πτήση σχηματισμού του Α380 της και του Jetman Dubai, με τις δύο πρωτοβουλίες να κάνουν τις κοινότητες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης σε όλο τον κόσμο να βουίζουν.

Η Emirates συνέχισε επίσης να χτίζει το εμπορικό της όνομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει σήμερα μια από τις πιο ενεργές και δραστήριες κοινότητες κοινωνικών μέσων δικτύωσης, με μια συνολική ακολουθία των 11 εκατομμυρίων στο Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn και Google+. Η Emirates πέτυχε πρόσφατα ένα ορόσημο για το Instagram, ως η πρώτη αεροπορική εταιρεία που έχει 1 εκατομμύριο ακόλουθους με αποτέλεσμα να γίνει το μεγαλύτερο εμπορικό όνομα μεταφορικού μέσου στη δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικών μέσω δικτύωσης. Ήταν επίσης η πρώτη αεροπορική εταιρεία που έφτασε τους 500.000 ακόλουθους στο επαγγελματικό δίκτυο, LinkedIn.

Keywords
Τυχαία Θέματα