Η επόμενη μέρα για την Κατερίνα Χριστοφίδου μετά τις ευρωεκλογές

Η Κατερίνα Χριστοφίδου, μετά από 25 χρόνια μάχιμης δημοσιογραφίας, έλαβε την μεγάλη απόφαση να πολιτευθεί. Πρώτος σταθμός, αυτού του καινούργιου ταξιδιού για την ίδια, ήταν οι ευρωεκλογές και η συμπερίληψη της στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος.

Μπορεί η ίδια να μην κατάφερε να εκλεγεί, εγχείρημα το οποίο εξ αρχής ήταν αρκετά δύσκολο, εντούτοις, το εκλογικό αποτέλεσμα και οι επτά χιλιάδες ψηφοφόροι οι οποίοι την εμπιστεύτηκαν την γεμίζουν με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για το μέλλον.

Μιλώντας στο Sigmalive,

αρχικά δήλωσε: «Νιώθω πάρα πολύ ικανοποιημένη διότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος και οι 7.262 συμπολίτες μου έδειξαν τον δρόμο και μου άνοιξαν την πόρτα της πολιτικής. Θέλησα να μπω στην πολιτική με την λαϊκή βούληση και να κάνω τα πρώτα μου βήματα μέσω μιας εκλογικής διαδικασίας. Για μένα, αυτές οι εκλογές ήταν ουσιαστικά εκλογές αποδοχής. Δηλαδή, όπως ο κόσμος με εμπιστευόταν ως δημοσιογράφο για την ενημέρωσή του κατά πόσο μπορεί να με εμπιστευτεί για την άσκηση πολιτικής. Ο πραγματικά εκπληκτικός αριθμός, για μένα, της ψήφου εμπιστοσύνης που έλαβα Παγκύπρια, μου δείχνει τον δρόμο και με βοηθά να υλοποιήσω μια προεκλογική μου δέσμευση, ότι μπαίνω στην πολιτική για να μείνω».

Στο ερώτημα σε ποιο μετερίζι του δημόσιου βίου θα την παρακολουθούμε από εδώ και πέρα, απάντησε: «Αυτές τις ημέρες είμαι σε διαβουλεύσεις με τον Νικόλα Παπαδόπουλο και βρισκόμαστε εν αναμονή συνάντησης για να συζητήσουμε και να συγκεκριμενοποιήσουμε τον ρόλο της Κατερίνας μέσα από το Δημοκρατικό Κόμμα. Επίσης, η επόμενη μέρα με βρίσκει στην επαναδραστηριοποίηση της εταιρείας μου (tv training) και η επιστροφή μου στα θρανία, για να τελειώσω το πτυχίο της νομικής».

Keywords
Αναζητήσεις
κατερινα χριστοφιδου καρκινος
Τυχαία Θέματα