Η Φρόσω Στυλιανού το Σάββατο 25/5 στην Διαχρονική μουσική σκηνή

Η Διαχρονική Μουσική Σκηνή παρουσιάζει την Φρόσω Στυλιανού, το Σάββατο 25 Μαίου, σε μία μοναδική μουσική παράσταση. Μετά της επιτυχημένες εμφανίσεις της στην Αθήνα και μετά την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της δίσκου, με τίτλο “Άλλες μέρες”, η κύπρια εμηνεύτρια και τραγουδοποιός έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με τα δικά της τραγούδια αλλά και πολλά ακόμα γνωστά και αγαπημένα. Μαζί της,

τρεις απο τους σπουδαιότερους μουσικούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. O Γιώτης Κιουρτσογλου στο μπάσο, ο Αντρέας Αποστόλου στο πιάνο και ο Στέφανος Δημητρίου στα τύμπανα.

Το κορίτσι που τραγούδησε δίπλα στον Διονύση Σαββόπουλο, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και πολλούς άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες σε μεγάλα θέατρα και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα, ξεκίνησε τώρα το δικό της ταξίδι, με αφετηρία την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, στην οποία υπογράφει τους στίχους, την μουσική και τις ενορχηστρώσεις.

Μετρώντας τα τελευταία δύο χρόνια προσωπικές εμφανίσεις με τους σταθερούς και αγαπημένους συνεργατες της, ονειρεύεται να φέρει και στο νησί της το κλίμα, την συγκίνηση και την ατμόσφαιρα που μοιράζεται κάθε φορά με το κοινό της.

Στιγμές αναφοράς στo live, το παλιό ρεμπέτικο “Άνοιξε γιατί δεν αντέχω” σε μια

μοντέρνα, “υπερφυσική” διασκευή, το σπαρακτικό “Μητέρα κι αδελφή” του Μάνου Χατζιδάκι αλλά και το εκρηκτικό “Κάτω στης Μαργαρίτας τ’ αλωνάκι” σε μια φορτισμένη, δυναμική απόδοση. Στην παράσταση ενώνεται το “Μυστικό τοπίο” του Σαββόπουλου και οι φλογερές μπαλάντες του Κραουνάκη με το “Bad romance” της Lady Gaga και το “Je suis malade” της Lara Fabian, ενώ ο κόσμος ψυθιρίζει το “Τέρτιν” και την “Βρύση των Πεγιώτισσων” ως αναφορά στην ιδιαίτερη πατρίδα της ερμηνεύτριας. Περιμένουμε φυσικά να επαναλάβει το ανέκδοτο τραγούδι-έκπληξη “Σβήσε το φως” σε στίχους της ίδιας και μουσική του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Ένταση, συγκίνηση και ερμηνείες με το χέρι στην καρδιά απο την Φρόσω και τους εμβληματικούς μουσικούς της, το Σάββατο, 25 Μαίου, στην Διαχρονική Μουσική Σκηνή.

Πληροφορίες:

Είσοδος: 10€

Ωρα υποδοχής: 22:00

Τηλ.κρατήσεων: 99156683

Πιάνο: Αντρέας Αποστόλου

Μπάσο: Γιώτης Κιουρτσόγλου

Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου

Επιμέλεια πρoγράμματος: Φρόσω Στυλιανού

Φωτογραφία: Γιάννης Μαριετουσάκης

Αφίσα: Δημήτρης Κυριαζής

Keywords
Τυχαία Θέματα