Η ipH «επιχείρηση της χρονιάς» στα In Business Awards 2014

Η ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd επιβραβεύτηκε έμπρακτα για τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και τη δυναμική της πορεία στον τομέα τροφίμων για τα κανάλια λιανικής και εστίασης στην Κύπρο από το 1981, κερδίζοντας το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση» στο θεσμό επιχειρηματικής επιβράβευσης «In Business Awards 2014». Τα βραβεία, στα οποία ψηφίζει σχετική επιτροπή από επαγγελματίες αλλά και το ευρύτερο κοινό της Κύπρου,

ολοκληρώθηκαν για 7η συνεχή χρονιά, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015, αναδεικνύοντας τους 12 άριστους του «κυπριακού επιχειρείν» για το 2014.

Τα 34 χρόνια αφοσίωσης της ipH στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις του καταναλωτή, η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, καθώς και η παροχή ευρείας γκάμας προϊόντων υψηλής ποιότητας, οδήγησαν επάξια την εταιρεία στην απόκτηση του βραβείου της συγκεκριμένης κατηγορίας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση που αποτελεί ταυτόχρονα μια έμπρακτη απόδειξη της επιχειρηματικής αξιοπιστίας της εταιρείας, κάτι που φαίνεται άλλωστε και μέσα από τις μακρόχρονες συνεργασίες της ipH με διεθνείς κολοσσούς όπως McDonalds, Arla Foods, Danone, Mondelez, Valio κ.ά.

Παράλληλα, η διάκριση αυτή αποτελεί και μια επιβράβευση για τη συνεχή ανάπτυξη των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Μέσα στην τελευταία διετία, ιδιαίτερα δύσκολη για την κυπριακή αγορά, η ipH λάνσαρε με επιτυχία τους έτοιμους καφέδες Starbucks, τους χυμούς Κάμπος Χίου, τα προϊόντα Μινέρβα, τα τυριά Irish Cheddar, τα φρέσκα ζυμαρικά Rana, τα σπεσιαλιτέ τρόφιμα μεσογειακής κουζίνας Παλίρροια και τα αναψυκτικά Έψα. Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η γρήγορη επέκταση της αλυσίδας καταστημάτων τροφίμων Foodsaver της εταιρείας με 5 καταστήματα σήμερα σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Στο πλαίσιο της τελετής απονομής των In Business Awards, ο κ. Ιάκωβος Φωτιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ipH, παρέλαβε το βραβείο από τους κ. Φειδία Πηλείδη, Πρόεδρο του ΚΕΒΕ και κ. Χρίστο Μιχαηλίδη, Πρόεδρο της ΟΕΒ. Ο κ. Φωτιάδης εξέφρασε ευχαριστίες τόσο προς το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρεία και τα προϊόντα της τα τελευταία 34 χρόνια, αλλά και προς το προσωπικό της εταιρείας για τη σκληρή δουλειά και αφοσίωση τους, τονίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας να συνεχίσει εξίσου δυναμικά στο μέλλον, ακολουθώντας τις αξίες που την καταξίωσαν μέχρι σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα