Η πρόγνωση του καιρού μέχρι το Σαββατοκύριακο

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς

στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά, μετά το μεσημέρι, κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκυρίακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο κατά το τριήμερο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα