Η προσευχή του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου στο Συνέδριο των Δημοκρατικών

Το δικό του μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Μάλιστα, το συνέδριο των Δημοκρατικών στο Σικάγο, ξεκίνησε με την προσευχή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου.

«Ευχόμαστε όχι μόνο να κερδίσει ο καλύτερος στις εκλογές, αλλά και όποιος νικήσει, να εμπνέεται από την πίστη στον Θεό».

 

«Αιώνιος+

Αειθαλής Θεός: ερχόμαστε ενώπιόν Σου, αναζητώντας την Ουράνια Ευλογία Σου σε αυτό το DNC. Επιτρέψτε στην υποψήφια για Πρόεδρος των ΗΠΑ, Αντιπρόεδρο  Kamala Harris και τον αντιπρόεδρό Tim Walz να επιδιώξουν τα υψηλότερα αξιώματα στη Γη με αγάπη, με ελπίδα και με πίστη στο Έθνος μας», έγραψε στο X.

Eternal+Ever-Living God: we come before You, seeking Your Heavenly Benediction upon this DNC. Grant unto the nominee for President of USA, VP @KamalaHarris &her running mate @GovTimWalz to pursue the highest offices in the Land with love, with hope and with faith in our Nation. pic.twitter.com/fk2qVLxJ18

— Elpidophoros (@Elpidophoros) August 21, 2024

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, αναφέρθηκε στη δύναμη του ελληνισμού και της ορθοδοξίας στις ΗΠΑ.

«Συνεχίζεται η παράδοση, την οποία οφείλουμε στην ευλογημένη φράση των προκατόχων μας και όλων των Ελληνοαμερικανών που δούλευαν όλα αυτά τα 40 χρόνια, ώστε ο εκπρόσωπος της ελληνοαμερικανικής κοινότητας να κάνει την προσευχή και στα δύο πολιτικά κόμματα στην έναρξη των συνεδρίων των κομμάτων τους, κι αυτή είναι η δύναμη της ορθοδοξίας και του ελληνισμού μας και μία μεγάλη τιμή προς την ελληνορθόδοξη κοινότητα των ΗΠΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Yes, she can» - O Μπάρακ Ομπάμα έδωσε το σύνθημα για Καμάλα Χάρις (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη συνέχεια, δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος που βρέθηκε στο συνέδριο και έκανε την προσευχή για το Δημοκρατικό Κόμμα.

«Ευχόμαστε όχι μόνο να κερδίσει ο καλύτερος στις εκλογές, αλλά και όποιος νικήσει να εμπνέεται από φόβο Θεού, από την πίστη στον Θεό, αλλά και τη πιστότητα στις δημοκρατικές αξίες, στις οποίες ο ελληνισμός προσέφερε στον κόσμο κι εδώ στην Αμερική τηρούνται και εφαρμόζονται τόσο πιστά», σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα