Η τρίτη παρτίδα και το μηδέν παθητικό

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει την Νέα Σαλαμίνα την Τετάρτη (19/2) στο Αντώνης Παπαδόπουλος για τον πρώτο αγώνα στους 8 του Κυπέλλου, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας στο πρωτάθλημα μέσα σε λίγες μέρες. Αν μια ομάδα από τις φαινομενικά πιο "αδύνατες" έχει βάλει δύσκολα στην Ανόρθωση, αυτή είναι η Νέα Σαλαμίνα.

Αρχικά, στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο στάδιο Αμμόχωστος,οι ερυθρόλευκοι έκοψαν βαθμούς από τη "Μεγάλη Κυρία" (2-2),ενώ στο πρόσφατο

παιχνίδι της Κυριακής (16/2) που διεξήχθη στο Αντώνης Παπαδόπουλος η Ανόρθωση "έκαμψε" την αντίσταση της Νέας Σαλαμίνας (3-2) με γκολ προς το τέλος του αγώνα.

Αυτό δείχνει πως τα Βαρωσιώτικα ντέρμπι είναι πάντα ιδιαίτερα και πως η ομάδα του Πουρσαϊτίδη είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που έχει τον τρόπο να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση.

Έτσι, οι γαλάζιοι της Αμμοχώστου για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της έτερης ομάδας της Αμμοχώστου και να περάσουν στους 4 θα πρέπει να τα δώσουν όλα και να μπουν πιο υποψιασμένοι στο γήπεδο αυτή την φορά. Επίσης, το γεγονός πως και στα 2 παιχνίδια που συναντήθηκαν η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος δέχθηκε ισάριθμα γκολ (2) στο κάθε παιχνίδι δείχνει τις δυσκολίες του αγώνα.

Στην τρίτη παρτίδα με την Σαλαμίνα, ο Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να βρει τις λύσεις έτσι ώστε να μην δεχθεί γκολ η ομάδα του αν είναι δυνατόν,καθώς στον επαναληπτικό το εκτός έδρας γκολ μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό.Το μηδέν παθητικό στο Αντώνης Παπαδόπουλος πρέπει να αποτελέσει τον στόχο της ομάδας,καθώς είναι προτιμότερο ένα σκορ όπως το 1-0,παρά το 2-1 και το 3-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα