Ικανοποίηση Χάρη για την έγκριση του προϋπολογισμού

Την ικανοποίησή του για την έγκριση του προϋπολογισμού εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ευχαριστώντας παράλληλα τις πολιτικές εκείνες δυνάμεις οι οποίες στήριξαν την προσπάθεια της Κυβέρνησης.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε εξερχόμενος της Βουλής των Αντιπροσώπων μετά την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2018, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι πρόκειται για έναν πλεονασματικό προϋπολογισμό ο οποίος θα επιτρέψει στην Κυβέρνηση να εδραιώσει ακόμα περισσότερο την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας.

“Είναι ένας προϋπολογισμός

ο οποίος διασφαλίζει τη σταθερότητα, καθώς κι ένας προϋπολογισμός χωρίς μέτρα, επιβαρύνσεις, φορολογίες κι όσα είχαμε στο παρελθόν, αλλά με περιθώρια και προβλέψεις για νέα έργα και νέες πολιτικές που ο τόπος μας έχει ανάγκη”, σημείωσε.

Επιπλέον, τόνισε πως παρά το γεγονός ότι υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις, αυτές συμπεριφέρθηκαν με υπευθυνότητα, διαχειριζόμενες σωστά την κατάσταση.

“Θεωρώ ότι με αυτό τον τρόπο και στη βάση της συναίνεσης και των υπεύθυνων αποφάσεων είνα που πρέπει να συνεχίσουμε τις προσπάθειες”, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα