Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ή Μηχανικοί Υπολογιστών -Τεχνικό τμήμα- Junior & Senior

To τηλεοπτικό κανάλι Sigma ζητεί Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς ή Μηχανικούς Υπολογιστών για το τεχνικό του τμήμα (Junior και Senior Position).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Απόφοιτος/η Κολλεγίου ή Πανεπιστημίου σε κλάδους Ηλεκτρολογίας, Μηχανικών Υπολογιστών ή άλλου συναφή κλάδου.Καλός/ή γνώστης δικτύων υπολογιστών.Πολύ καλή γνώση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.Υπευθυνότητα και ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών.Ομαδικό πνεύμα, εχεμύθεια και επικοινωνιακές δεξιότητες.Εμπειρία σε συναρμολόγηση υπολογιστών και επιδιόρθωση ηλεκτρονικών πλακετών θα θεωρηθεί ως επιπλέον προσόν.

ΒΑΣΙΚΑ

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

Υπεύθυνος/η για την εγκατάσταση και συντήρηση τηλεοπτικού εξοπλισμού και εξοπλισμού ΙΤ.Παρέχει τεχνική υποστήριξη σε χειριστές υπολογιστών και λοιπού τηλεοπτικού εξοπλισμού.

ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ

Η Εταιρεία θα παρέχει ειδική εκπαίδευση, σχετική με τα καθήκοντα της θέσης.Προσφέρεται πολύ καλό πακέτο απολαβών και ωφελημάτων, αναλόγως προσόντων, συμπεριλαμβανομένων ταμείου προνοίας και 13ου μισθού.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο email vacancies@sigmatv.com με την ένδειξη  μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2024.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Θα αρχειοθετήσουμε το βιογραφικό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε μελλοντικό άνοιγμα θέσης που να ανταποκρίνεται στα δικά σας προσόντα. Τα βιογραφικά θα διαγράφονται από το αρχείο μας με την ολοκλήρωση τριών ετών από την ημέρα αποστολής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα