Ήμερα αφίξεων για την ΑΕΛ

Στη Βουλγαρία αναμένονται σήμερα οι Μπενγκούι και Σαβανέ
------------------------------------------------------------------------

Ημέρα αφίξεων η σημερινή για την ΑΕΛ στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, αφού αναμένονται οι Μπενγκούι και Σαβανέ, ενώ δεν αποκλείεται να φθάσουν και οι Μπουένο και Μενγκά, που πιθανότατα θα αποκτηθούν από τη λεμεσιανή ομάδα. Από την επίσημη ΑΕΛ δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν όντως είναι θέμα χρόνου να αφιχθούν

στη Βουλγαρία και οι ποδοσφαιριστές που πιθανότατα θα συμπληρώσουν το ρόστερ, όμως κάποιες πληροφορίες τούς ήθελαν σήμερα ή το αργότερο αύριο να ενσωματώνονταν και αυτοί στην αποστολή των «κιτρίνων».

Όλα δείχνουν ότι τόσο ο Βραζιλιάνος με ιταλικό διαβατήριο μέσος όσο και ο Αγκολέζος με βελγικό διαβατήριο πλάγιος επιθετικός αλλά και ο Γάλλος κεντρικός Λαφράνς, που είναι από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της ΑΕΛ στη Βουλγαρία, θα αποτελέσουν τις τελευταίες μετεγγραφικές κινήσεις για τη λεμεσιανή ομάδα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει σχηματίσει καλή εικόνα και για τους τρεις και για αυτό έχει δώσει εντολή στη διοίκηση να προχωρήσει για τα διαδικαστικά. Φυσικά για τον Λαφάνς θα οριστικοποιηθεί η απόκτησή του αν δείξει και στα φιλικά παιγνίδια τα στοιχεία που δείχνει και στις προπονήσεις.

Σε ό,τι αφορά τα της προετοιμασίας ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει να εκμεταλλευτεί αυτές τις επόμενες ημέρες για να δουλέψει ακόμα περισσότερο με τους παίκτες του όσον αφορά το θέμα τακτικής, για να μπορέσει να διαπιστώσει στα φιλικά που θα ακολουθήσουν αν έχουν αφομοιώσει σε μεγάλο βαθμό όσα τους μετέφερε τόσο καιρό στις προπονήσεις. Ο κ. Χριστοδούλου είναι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά και από τη θέληση που δείχνουν στις προπονήσεις, ενώ φαίνεται ότι για άλλη μια φορά έχει καταφέρει να κάνει την ομάδα του μια οικογένεια, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα