ΗΠΑ: 2 νεκροί & πολλοί τραυματίες από πυροβολισμούς σε club

Τουλάχιστον δύο νεκροί και 14 τραυματίες είναι τα θύματα επίθεσης με πυροβολισμούς σε κλαμπ στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, η επίθεση έγινε στο Club Blu στην περιοχή Fort Myers της δυτικής Φλόριντα, ενώ υπάρχουν υποψίες για ανήλικα θύματα, μέχρι και 13 ετών, σύμφωνα με τον γραφείο του σερίφη της περιοχής.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια "βραδιάς εφήβων" (teens night), όπου οι θαμώνες αποτελούνταν κυρίως από ανήλικους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής

έχουν συλληφθεί τρία άτομα για το περιστατικό.

At least 20 cop cars on scene. Working to get info. Believed to be connected to shooting at Club Blu.@Fox4Now pic.twitter.com/eTJRky63TY

— Stephanie Tinoco (@stinocoTV) July 25, 2016

Στο σημείο επικράτησε κατάσταση πανικού, με τους θαμώνες να δέχονται πυροβολισμούς ακόμα και εξερχόμενοι τρέχοντας από το κλαμπ, όπως μεταδίδει το τοπικό κανάλι Wink News, ενώ σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, ακούστηκαν περίπου 30 πυροβολισμοί που αποδίδονται σε παραπάνω από ένα όπλα.

Άλλες μαρτυρίες κάνουν λόγο για "ανθρώπους που ούρλιαζαν" την ώρα που άλλοι μεταφέρονταν τραυματισμένοι με ασθενοφόρα στα κοντινά νοσοκομεία, ενώ στο σημείο επικρατούσε πανικός με ανθρώπους να προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους και τους φίλους τους που βρίσκονταν εντός του κέντρου.

NOW: #FtMyers Police say 2 confirmed dead from #ClubBlu shooting, at least 14-16 people hurt. @WPTV @Fox29WFLX pic.twitter.com/MBWppWy7r7

— Andrew Ruiz WPTV (@AndrewNRuiz) July 25, 2016

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των Αρχών, το συμβάν συνδέεται και με άλλα περιστατικά πυροβολισμών στην περιοχή, τα οποία ωστόσο δεν είχαν θύματα, ενώ όπως είπαν η σκηνή παραμένει "ενεργή", με την Αστυνομία να προσπαθεί να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη, καθώς και τα κίνητρα των δραστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα