Ισοπαλία για Σεντ Ετιέν και Μπορντό

Με φάουλ του Ανρί Σεβέ στις καθυστερήσεις η Μπορντό πήρε 1-1 στο Geoffroy-Guichard από την Σεντ Ετιέν.

Εχοντας χάσει από την Ρεμς την προηγούμενη αγωνιστική, η Μπορντό είχε δύσκολο έργο εκτός έδρας κόντρα σε μία ομάδα με την οποία πιθανότατα θα παλέψει για μία θέση στο Europa League και βρέθηκε μία ανάσα από δεύτερη σερί ήττα, όμως την γλίτωσε στο 92’ χάρη στον Σεβέ που έκανε το 1-1 ανοίγοντας λογαριασμό για τους Γιρονδίνους.

Αν λάβει κανείς

υπόψη του ότι τα 7 από τα προηγούμενα 11 ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαν λήξει ισόπαλα, το αποτέλεσμα δεν προκαλεί έκπληξη. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη ευκαιρία με τον Ρου να μην μπορεί να σκοράρει με τακουνάκι ύστερα από τη σέντρα του Χαμουμά. Ο τερματοφύλακας της Μπορντό, Πριό, δέχθηκε το πρώτο του γκολ στην Ligue1 όταν ο Χαμουμά τον νίκησε με ψύχραιμο πλασέ στο 58’ ύστερα από πάσα του Λεμουάν (1-0).

Η Μπορντό προσπάθησε να αντιδράσει. Ο Ντιακιτέ έκανε την κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Σεβέ αλλά ο επιθετικός από το Μάλι είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι με τον Ρουφιέ να είναι εξουδετερωμένος. Ο Γάλλος keeper τελικά είδε τη μπάλα στα δίχτυα του στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Σεβέ είδε την τρύπα στο τείχος και έγραψε το τελικό 1-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα