Ισόπαλο και χωρίς γκολ το πρώτο φιλικό του ΑΠΟΕΛ

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τη Δόξα. Οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0, στο πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.  

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο πραγματοποίησαν τρία από τα νέα μεταγραφικά  αποκτήματα της ομάδας, οι Σίλβα και Κλωναρίδης, οι οποίοι ήταν στο βασικό σχήμα, αλλά και ο Αποστολάκης που αγωνίστηκε στην επανάληψη. Στον πάγκο

έμεινε ο Τσιλιγγίρης. 

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τόσο ο Ελλαδίτης τεχνικός, όσο και ο προπονητής της Δόξας, Κώστας Σακκάς, προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Παρά τις προσπάθειες και των δυο ομάδων, καμία δεν κατάφερε να σκοράρει και ως εκ τούτου, το πρώτο τους φιλικό, έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. 

Δείτε φωτογραφίες στο Sportime

Οι συνθέσεις 

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα (59΄ Πρινιωτάκης), Μιχαΐλοβιτς, Σιέλης, Σάντος, Ιωάννου (46΄ Γουίλερ), Γένσεν (59΄ Αρτεμίου), Σατσιάς (46΄ Αποστολάκης), Γιάκολις (46΄ Γαβριήλ), Κλωναρίδης (46΄ Κατσαντώνης), Εφραίμ (46΄ Χάνι), Κούτσακος (46΄ Λαφράνς).

ΔΟΞΑ: Παρασκευά, Μουκτάρης, Χριστοφή, Μιντίκκης, Εγγλέζου, Οικονομίδης, Τραϊτσέφσκι, Ολιβέιρα, Λουίς Κάρλος, Καρλίτος, Σαντίκ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τιμόθεος Χριστοφή (Παύλος Γεωργίου – Μάριος Καλογήρου)

Keywords
Τυχαία Θέματα