ΙΣΠΑΝΙΑ Πλησίασε περισσότερο στον τίτλο

Η Μπαρσελόνα νίκησε εντός έδρας τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 2-0

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της περιόδου, η Μπαρσελόνα νίκησε 2-0 τη Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νόου» και πλησίασε ακόμη περισσότερο στην κατάκτηση του τίτλου.

Η «μαγική τριπλέτα» των Καταλανών αυτή τη φορά δεν «πήρε φωτιά», αν και ο Νεϊμάρ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό. Έστω και χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, όμως, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πήρε το «τρίποντο».

Εκτός από τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που πήρε η «Μπάρσα», το ματς «σημαδεύτηκε» από το εκπληκτικό γκολ

του Πέδρο στο 85΄ με ανάποδο ψαλίδι, που «σφράγισε» τη νίκη των «μπλαουγκράνα».
Ανάσα για Γρανάδα

Η Γρανάδα νίκησε 2-0 την Κόρδοβα στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο «Λος Κάρμενες» απέναντι σε έναν αντίπαλο χωρίς το παραμικρό κίνητρο, μιας και η ουραγός Κόρδοβα έχει ήδη υποβιβαστεί.

Οι παίκτες του Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Ντιέγκο Μάιντς και διπλασίασαν στο 69ο λεπτό με πέναλτι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Το έργο της γηπεδούχου διευκόλυνε, πάντως, και το γεγονός ότι η αντίπαλός τους τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, αφού στο 30ό λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ινίγκο Λόπεθ και στο 79ο ο Φεντερίκο Καρτάμπια.

Με τη νίκη της η Γρανάδα έφτασε στους 31 βαθμούς και είναι 17η κι εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας ωστόσο με τη 17η Εϊμπάρ και απέχοντας έναν πόντο από τη 16η Αλμερία.

Ήττα - σοκ η Λιόν

Ήττα-σοκ υπέστη η Λιόν εκτός έδρας από την Καέν με 3-0, για την 36η αγωνιστική του Σαμπιονά κι έτσι η Παρί Σεν Ζερμέν, που χτες συνέτριψε με 6-0 την Γκινγκάμπ, βρίσκεται πλέον έξι βαθμούς μακριά απ' τους διώκτες της και αγκαλιά με τον τίτλο, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Δύο γκολ σημείωσε ο Μπενεζέ (41΄, 44΄) και ένα ο Πριβά (85΄).

Keywords
Τυχαία Θέματα