Και γιατρός στο Μακάρειο θετικός στον ιό

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων στο Μακάρειο Νοσοκομείο. 

Το βράδυ της Παρασκευής, εντοπίστηκαν συνολικά εννέα κρούσματα, που αφορούν έξι άτομα που εργάζονται στο τηλεφωνικό κέντρο, έναν αστυνομικό, έναν νοσηλευτή στην Εντατική Μονάδα Νεογνών και ένα τεχνικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλο ένα κρούσμα έρχεται να προστεθεί και αφορά σε γιατρό, ο οποίος στεγάζεται σε άλλο χώρο εκτός του Νοσοκομείου και πλησίον του Κέντρου Θαλασσαιμίας, στο οποίο και έγιναν απολυμάνσεις ωστόσο ξεκαθαρίστηκε ότι ο συγκεκριμένος δεν εξετάζει ασθενείς με Θαλασσαιμία. 

Όπως

μας λέχθηκε, ο γιατρός ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα με κρούσμα εντός του Μακάρειου Νοσοκομείου και υποβλήθηκε στο τεστ, με το αποτέλεσμα να είναι θετικό. 

Ο γιατρός έχει τεθεί σε αυτοπεριορισμό, με το Νοσοκομείο να ακολουθεί τα πρωτόκολλα για απολύμανση των χώρων και δειγματοληψία των στενών επαφών του γιατρού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι έντονη είναι οι ανησυχία των γονέων παιδιών που νοσηλεύονται στην Εντατική Μονάδα Νεογνών του Νοσοκομείου μετά και το επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Τμήμα, με μητέρα να καταγγέλλει στο SigmaLive ανεπάρκεια της Διοίκησης του Νοσοκομείου, σε ό,τι αφορά  στη διαχείριση της κατάστασης. 

Keywords
Τυχαία Θέματα