Και η Τσέλσι στην κούρσα για Βιτόλο

Η Τσέλσι φέρεται να είναι η τελευταία ομάδα που μπαίνει στην κούρσα για την απόκτηση του 27χρονου Ισπανού εξτρέμ της Σεβίλλης, Βιτόλο, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

O Ισπανός εξτρέμ της Σεβίλλης, Βιτόλο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πληθώρας ομάδων, με τη ρήτρα του παίκτη να ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φερόταν να έχει προβάδισμα για τον 27χρονο, σκοπεύοντας να τον αποκτήσει τον Γενάρη, μετά από σύντομο δανεισμό του παίκτη στην πρώην ομάδα του Λας

Πάλμας, λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών των «ροχιμπλάνκος».

Οι Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα είναι οι τελευταίοι μνηστήρες που εξετάζουν την απόκτηση του Ισπανού, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

«Δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι ο μοναδικός σύλλογος που ενδιαφέρεται για εμένα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, ανήκω στη Σεβίλλη και τρέφω απεριόριστο σεβασμό για αυτήν.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ένας σπουδαίος σύλλογος που γιγαντώνεται με το πέρας των ετών, αλλά δεν υπάρχει κάτι μεταξύ μας προς το παρόν.

Όσον αφορά την Μπαρτσελόνα, είναι πάντα κολακευτικό να σε θέλει ένας τέτοιος σύλλογος, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι, καθώς συνηθίζουν να παρακολουθούν πολλούς παίκτες», δήλωσε ο Ισπανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα