Και στο Europa League θα είναι ωραία, με τη Μάντσεστερ παρέα!

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, η Γιουνάιτεντ του Κριστιάνο (σκόραρε ξανά) επικράτησε εύκολα με 3-0 της Μπρέντφορντ και σχεδόν κλείδωσε την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Τη νίκη κόντρα στη Μπρέντφορντ πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 3-0 στο τελευταίο φετινό της ματς στο Old Trafford, για την 35η αγωνιστική της Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στην ομάδα του Τόμας Φρανκ και πήραν το τρίποντο, το οποίο έχει μικρή σημασία, καθώς η μάχη για το Champions League είναι σχεδόν χαμένη και όπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στο Europa League.

Οι «σφήκες» προσπάθησαν να πιάσουν στον... ύπνο τη Γιουνάιτεντ, με τον Μπουεμό να βγαίνει απέναντι από τον Ντε Χέα, έπειτα από πολύ καλή σέντρα του Έρικσεν πριν καν συμπληρωθούν 10 δευτερόλεπτα στο ματς, ωστόσο, ο Άλεξ Τέλες πρόλαβε και έκοψε. Στην αμέσως επόμενη φάση (3΄) ήταν σειρά των «κόκκινων διαβόλων» να πατήσουν περιοχή, με τον Ρονάλντο να κατεβάζει τη μπάλα από σέντρα του Νταλότ, χωρίς να καταφέρει όμως να τελειώσει τη φάση.

Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ συνέχισε να πιέζει και τα κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Μπρούνο Φερνάντες να βρίσκει δίχτυα στο 9ο λεπτό για το 1-0 με ωραίο τελείωμα με τη μία, έπειτα από γύρισμα του Άντονι Ελάνγκα από τα δεξιά.

Έχοντας πλέον το προβάδισμα, η Μάντσεστερ ξεκίνησε να παίζει με λιγότερο άγχος, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ τελείωσε μάλιστα το ημίχρονο με πάνω από 400 πάσες, κάτι που πρώτη φορά συμβαίνει φέτος και σε αυτό βοήθησε σε μεγάλο βαθμό και η παρουσία του Χουάν Μάτα στην 11αδα. Στο 31΄ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός συνεργάστηκε υπέροχα με τον Κριστιάνο, έκρυψαν τη μπάλα, με τον Πορτογάλο να κάνει τακουνάκι ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους μέσα στην περιοχή, ωστόσο το σουτ του 34χρονου έφυγε άουτ.

Λίγα λεπτά μετά, οι δύο τους συνεργάστηκαν ξανά, με τον CR7 να σκοράρει από σέντρα του Μάτα, με το γκολ να μην μετρά, καθώς με τη βοήθεια του VAR φάνηκε πως ο Πορτογάλος φορ ήταν σε θέση οφσάιντ πριν λάβει τη μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν τα πράγματα, με τον Φερνάντες να έχει πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0 στο 53ο λεπτό. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και βγήκε απέναντι από τον Ράγια, από σέντρα του Μάτιτς, ωστόσο το τελείωμά του δεν ήταν ιδανικό, με τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι. Στη συνέχεια, ο Κρίστιαν Έρικσεν προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ (55΄), με τον Ντε Χέα να διώχνει εύκολα, ενώ στο 57' ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν ξανά σε ετοιμότητα σε σουτ του Τόνεϊ, κρατώντας το 1-0 για την ομάδα του.

Έτσι, αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν και δεύτερο τέρμα, με τον Κριστιάνο να... καθαρίζει το ματς, σκοράροντας σε ακόμη μία αναμέτρηση και το 18ο προσωπικό του γκολ στη φετινή Premier League. Συγκεκριμένα, ο 37χρονος πλέον σούπερ σταρ κέρδισε πέναλτι από τον Χένρι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για το 2-0 στο 61ο λεπτό, ενώ στο 72ο λεπτό ο Ραφαέλ Βαράν έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας το 3-0 με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση, έπειτα από κόρνερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Europa League, Μάντσεστερ,Europa League, mantsester