Καλά νέα για τον Μέσι

Καλά νέα για την Μπαρτσελόνα από το Μπουένος Αϊρες, καθώς ο γιατρός της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, Ντονάτο Βιλάνι, εκτιμά ότι ο σούπερ σταρ θα επιστρέψει νωρίτερα απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Συγκεκριμένα ο Βιλάνι δήλωσε ότι ο διεθνής άσος της πρωταθλήτριας Ευρώπης θα επανέλθει στις προπονήσεις σε λιγότερο από δύο μήνες και μάλιστα θα προλάβει το ματς της «αλμπισελέστε» στα μέσα Νοεμβρίου, για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

«Δεν χρειάζεται επέμβαση

και αυτό θεραπεύεται με ξεκούραση και κινησεολογία. Ξέρω τον Μέσι πολλά χρόνια και εκνευρίζεται όταν δεν μπορεί να παίξει, οπότε η θέλησή του να επιστρέψει νωρίτερα και ο οργανισμός του, θεωρώ ότι θα τον οδηγήσουν ξανά στο γήπεδο σε λιγότερο από 6-8 εβδομάδες», δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της εθνικής ομάδας στην εφημερίδα του Μπουένος Αϊρες, «Ole».

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Λας Πάλμας και αντικαταστάθηκε στο 10ο λεπτό λόγω προβλήματος στο αριστερό γόνατο, υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις, που έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Αν επιβεβαιωθεί ο Βιλάνι, τότε ο Μέσι θα είναι στην ενδεκάδα της Αργεντινής όταν παίξει στην έδρα της Κολομβίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, στις 17/10. Το ντέρμπι στην Ισπανία με την Ρεάλ είναι τέσσερις ημέρες αργότερα και το καλό για τους «μπλαουγκράνα» είναι πως θα έχουν το μεγάλο τους αστέρι στο ματς κόντρα στους «μερένχες».

Keywords
Τυχαία Θέματα