Καλεσμένη του Ολυμπιακού, φίλη του ΠΑΟΚ που δίνει μάχη...

Κίνηση ανθρωπιάς από την οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς κάλεσε τη φίλη του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας να βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων. Πριν από λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας η ιστορία της Άννας που δίνει τη δική της μάχη με την επάρατη νόσο, κάνοντας μάλιστα

γνωστή την επιθυμία της να επιστρέψει στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε και επικοινώνησε μαζί της, για να την ενημερώσει πως θα είναι επίσημη προσκεκλημένη της στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του «Δικεφάλου» κόντρα στη Λαμία.

Την κίνηση των ασπρόμαυρων μιμήθηκε και ο Ολυμπιακός, καλώντας επισήμως, δια στόματος του υπεύθυνου επικοινωνίας του, Νίκου Γαβαλά, τη φίλη των «ασπρόμαυρων», στην επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Ως Ολυμπιακός επιθυμούμε να προσθέσουμε έναν ακόμη κρίκο στην ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης και αγάπης για τη φίλη του ΠΑΟΚ, την Άννα που δίνει τη δική της μάχη. Θέλουμε και εμείς να ικανοποιήσουμε την επιθυμία της να βλέπει από κοντά τον ΠΑΟΚ γιατί αισθάνεται πως είναι η θεραπεία και η στήριξή της στον αγώνα της κατά του καρκίνου. Την περιμένουμε, λοιπόν, στο Καραϊσκάκη στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έχει τη θετική ενέργεια και τη σκέψη όλων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα