«Καλοκαιρινές Διακοπές 1936» Αλέκα Οικονόμου-Δημητριάδου

Ο Σύνδεσμος Φίλων του Κυπριακού Ιδρύματος Ερευνών για την Μυϊκή Δυστροφία και οι Εκδόσεις Εν Τύποις, διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου της Αλέκας Οικονόμου- Δημητριάδου, «Καλοκαιρινές Διακοπές 1936» και έκθεση 80 κούκλων, οι οποίες αποτελούν τους πρωταγωνιστές του βιβλίου και ανήκουν στην προσωπική συλλογή της συγγραφέως.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει η κ. Λήδα Κουρσουμπά, Επίτροπος Νομοθεσίας και Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Η κ. Λήδα Κουρσουμπά θα παρουσιάσει επίσης την έκδοση. Την εκδήλωση θα προσφωνήσει ο Καθ. Λεωνίδας Φυλακτού, Αναπληρωτής Γενικός Εκτελεστικός

Ιατρικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

Το βιβλίο θα πωλείται προς 25 ευρώ. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν προς ενίσχυση των απόρων οικογενειών των ασθενών του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα την παρουσία σας στα εγκαίνια της έκθεσης και στην παρουσίαση του βιβλίου, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 7μ.μ στην αίθουσα Πασχάλη Λ. Πασχαλίδη στο Κτήριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας (Γωνία Λεωφ. Λεμεσού και Αθαλάσσης 200).

Το βιβλίο της Αλέκας Οικονόμου-Δημητριάδου Καλοκαιρινές Διακοπές 1936 είναι ένα ευχάριστο διήγημα με πολλά διδάγματα, από το οποίο δεν λείπουν η περιπέτεια και οι εκπλήξεις. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση, καθώς οι ήρωες της ιστορίας αντιπροσωπεύονται με κούκλες από την πολύτιμη συλλογή της κυρίας Δημητριάδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι περισσότερες κούκλες χρονολογούνται από το 1890 με 1930 και είναι αυθεντικές αντίκες, υπογεγραμμένες από το δημιουργό τους.

Είναι κατάλληλο για ηλικίες παιδιών από εννιά ετών και άνω. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Παρασκευή 13 Μαρτίου. Ωράριο: 10π.μ. – 1:00μ.μ και 4:00-7:00μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα