«Καλύτερος όλων των εποχών ο Φαμπιάνο, να εξελίξουμε τον... Big Brother»

Τη σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας επικράτηση της Ομόνοιας επί της ΑΕΛ και τους πρωταγωνιστές αυτής της νίκης στο Τσίρειο σχολίασε ο Νικόλας Γεωργίου. 

Ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων» μίλησε στον Super Sport FM για...

...το ντέρμπι: «Έχασε κάποιες ευκαιρίες η Ομόνοια, όμως νομίζω πως δίκαια κέρδισε και πήρε ένα προβάδισμα για τη συνέχεια. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, δύσκολα παιχνίδια, όμως επειδή

η Ομόνοια έχει σταθερή πορεία, δεν έχει και το κύπελλο, νομίζω πως έχει ένα μικρό προβάδισμα εν αντιθέσει με τους άλλους δύο διεκδικητές».

...το Κύπελλο: «Μας πίκρανε γιατί αποκλειστήκαμε από το ΑΠΟΕΛ. Αν ήταν άλλη ομάδα δεν θα μας πείραζε τόσο. Όμως με τις αλλαγές, κράτησε την ομάδα ξεκούραστη και φάνηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Φαινόταν ότι ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, πιο ομάδα. Είχε μπλοκάρει και την ΑΕΛ, που δεν ήταν τόσο επιθετική όσο σε άλλα παιχνίδια».

...τον Λοΐζου: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Άρχισε και βελτιώνεται και στο αμυντικό κομμάτι. Στις αρχές της σεζόν δεν ήταν τόσο καλός σε αυτό το κομμάτι, όμως έχει βελτιωθεί πολύ. Σιγά-σιγά ο μικρός δείχνει πως έχει τσαμπουκά. Είναι πολύ καλός με την μπάλα, που δεν μπορούν να του την πάρουν εύκολα. Τον βοηθούν από την ομάδα να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα και νομίζω πως θα βοηθήσει την Ομόνοια».

...το αν μπορεί να πάει στο εξωτερικό ο Λοΐζου: «Είναι γρήγορα για να πάει στο εξωτερικό. Πρέπει να παίξει μερικές σεζόν ακόμα, να σταθεροποιηθεί και μετά να κάνει το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό»

...τις «σειρήνες» από το εξωτερικό: «Τώρα η Ομόνοια έχει την οικονομική άνεση να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές της, όπως και να φέρει κάποιους από το εξωτερικό. Έχει την άνεση να κρατήσει τον κορμό της και να χτίσει πάνω σε αυτόν».

...τον Φαμπιάνο: «Μιλάμε για τον καλύτερο τερματοφύλακα όλων των εποχών στην Κύπρο. Θα πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί η Ομόνοια για να τον κρατήσει. Κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει την ποιότητα που έχει ο Φαμπιάνο στην Ομόνοια αυτή τη στιγμή. Είναι σούπερσταρ, πολυτέλεια για την Κύπρο».

...τη διαιτησία: «Το VAR έχει διορθώσει το 80% των λαθών που έκαναν οι διαιτητές. Είτε είναι ξένοι, είτε κύπριοι οι διαιτητές, τα ίδια θα βλέπουν. Αρκεί να γίνουν λίγο πιο προσεκτικοί και οι ίδιοι. Δυστυχώς, αυτοί που φταίνε στην Κύπρο είναι οι παράγοντες. Έχει ξεφύγει λίγο το πράγμα. Χρειαζόμαστε καλύτερες λήψεις, ώστε να βλέπουν πιο καθαρά τις αμφισβητούμενες. Να βελτιώσουμε τον… “Big Brother” και να τον εξελίξουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα