Καμμένος σε Τουρκία:Δεν παραχωρούμε τίποτα σε ξηρά,θάλασσα & αέρα

Τα σοβαρά προβλήματα της οικονομίας φαίνεται ότι δεν πτοούν το τουρκικό καθεστώς σ' ό,τι έχει να κάνει με τα σχέδια του για το Αιγαίο και την νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Η Turkish Petroleum αγόρασε το Deepsea Metro I από την Golden Close Maritime Corp έναντι 262,5 εκατομμύρια δολαρίων.

Με την αγορά του πλοίου:

Η Τουρκία με το Deepsea Metro

I έχει πλέον τρία πλοία που μπορούν να εμπλακούν στις έρευνες και στις γεωτρήσεις. Το Fatih και το Barbaros είναι τα άλλα δύο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με Κυπριακά ΜΜΕ έπεσαν τις τελευταίες μέρες, οι υπογραφές για δύο νέα συστήματα υψηλής τεχνολογίας που εκκρεμούν από χρόνια στο εξοπλιστικό πρόγραμμα της Κύπρου, σαν «τρύπες» στην αμυντική θωράκιση, ιδιαίτερα λόγω των εξελίξεων στην ΑΟΖ και την ολοένα και περισσότερο αυξανόμενη σημασία της.

Με αφορμή την αυριανή επέτειο του ΟΧΙ των Ελλήνων στον γερμανικό φασισμό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε ο Πάνος Καμμένος.

"Ξεκαθαρίζουμε σε φίλους και εχθρούς ότι δεν παραχωρούμε τίποτα σε ξηρά, θάλασσα και αέρα και ότι αν χρειαστεί θα είμαστε και πάλι στις επάλξεις του Έθνους, έτοιμοι να βροντοφωνάξουμε ένα νέο «ΟΧΙ», ανέφερε σε δηλώσεις του Πάνος Καμμένος.

Εν τω μεταξύ στη Κύπρο έχουν έρθει ελληνικά Απάτσι γεγονός που θεωρείται ότι αποτελεί κι ένα στρατιωτικο-διπλωματικό μήνυμα για τις τριμερείς που βρίσκονται κάθετα απέναντι από την Τουρκία.

Keywords
Τυχαία Θέματα